facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteelhoeve Geldrop

Kasteelhoeve Geldrop
Adres: Helze 8, 5662 JG Geldrop, Nederland
Telefoonnummer: 040 787 4561
Staat: Noord-Brabant
District: Geldrop-Mierlo
Stad: Geldrop
Route: Helze
Huisnummer: 8
Postcode: 5662 JG


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–16:00
woensdag: 10:00–16:00
donderdag: 10:00–16:00
vrijdag: 10:00–16:00
zaterdag: 10:00–16:00
zondag: 10:00–16:00

Recensies
Wij zijn op 30 december 2023 getrouwd in De Kasteelhoeve in Geldrop. We hebben specifiek gekozen voor een winter bruiloft. Winterwonderland en sprookjesachtig. De locatie sloot perfect aan bij onze wensen. Wat was het prachtig! We hebben een erg mooie dag gehad.nnAlles was perfect geregeld. Van het eerste contact, het aankleden in het kasteel, het diner en het gezellige feest. De service was top! We hebben erg genoten en zouden iedereen aanraden om bij De Kasteelhoeve in Geldrop te trouwen.nnNogmaals bedankt voor de goede zorgen en het perfect regelen van onze mooie dag!
Een hele mooie trouwlocatie waar we afgelopen maand zijn getrouwd. Veel mogelijkheden qua ruimtes en het trok ons ook aan vanwege al het groen op het landgoed. Als je gaat trouwen in het kasteel zelf gaat er wel het eea via de stichting ipv via de Kasteelhoeve om rekening mee te houden, maar zeker op de dag zelf was alles top geregeld en dachten ze ook goed mee waar ook onze ceremoniemeesters erg blij mee waren. Eten/drinken was verder ook erg lekker dus ook de brasserie is buiten het trouwen om een aanrader.
Een. Perfecte. Dag. Wij zijn op 28 oktober in de kasteelhoeve getrouwd. De locatie is perfect, de sfeer is ‘sprookjesachtig’ en het team heeft alles tot in de puntjes verzorgd en waren 100% in controle. We startten de dag met klaarmaken in het kasteel, waar we ook onze first look hadden. Prachtig. Daarna zijn we voor de ceremonie, borrel, diner en feest richting de kasteelhoeve verplaatst. Erg tof dat je de dag kunt verdelen over verschillende ruimtes met elk haar eigen verhaal. Het team van de kasteelhoeve zorgde ervoor dat alles heel persoonlijk aanvoelde. Ze benaderen je vaak om even in te checken en te peilen of alles naar wens is. Hulde voor dat. Alles bij elkaar raden wij de locatie absoluut aan. Een prachtige dag waarbij letterlijk alles wordt ontzorgd.
Een prachtig natuurlijke omgeving. Heel inspirerend om door de tuinen te wandelen. Zelfs in dit jaargetijde -herfst- volop bloeiende planten in een grote diversiteit. Met héél veel insecten nog volop rondzoemend.nTsja... en toen kwam er een stortbui... Dus ons voornemen hier op het terrein iets te drinken, meteen uitgevoerd. Fijne bediening, heel attent en meedenkend. Witte wijn, thee en blond bier smaakt en prima.
Na het bezoeken van deze locatie, waren we meteen verliefd! Hier zouden we onze bruiloft vieren. En wat een mooie dag hebben we beleefd. Alles was in de puntjes verzorgd en de offerte en het contact was erg duidelijk. Er zijn veel mogelijkheden. Een groot voordeel is dat er een mogelijkheid is om de onderdelen van de dag zowel binnen als buiten te houden zodat eventueel slecht weer geen probleem is. Ook een dik pluspunt is hun eigen evenement: trouwfeestje. Hierbij hebben we een proefdiner kunnen doen, zodat we van te voren wisten, wat we op onze bruiloft konden verwachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid