facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteel Vorden

Kasteel Vorden
"Kasteel Vorden is the most romantic private owned Castle that can be visited. We live there. In fact all rooms, even our own bedroom , can be seen. We have audiotour in Dutch, Englis and German."
Adres: De Horsterkamp 8 , Vorden 7251 AZ, NL
Stad: Vorden
Route: De Horsterkamp 8
Postcode: 7251 AZ



op zoek naar gerelateerd: Kasteel Vorden restaurant, Kasteel Vorden overnachten, Kasteel Vorden te koop, Kasteel Vorden Museumkaart, Openingstijden Kasteel Vorden, Kasteel Vorden wandelen, Kasteel Hackfort, Kasteel Vorden eigenaar
Recensies
Prachtig gelegen kasteel, wordt met aandacht, maar ook met moeite onderhouden. Zeker een bezoek waard, omdat je voor € 12,50 een uniek inkijkje krijgt in inrichting, historie en leven van de bewoners toen en nu. Je bent bijna op visite. Een audiotour zoals deze hoort te zijn: alsof je een rondleiding krijgt van de bewoners zelf. Niet te veel of te weinig, duidelijke teksten, duidelijke route. Neem er 1 tot 1,5 uur voor. Veel moois te zien - en ook dat er nog veel moet gebeuren. Mooie schilderijen, zelfs een aantal etsen van Rembrandt. Liefdevol verzorgd, getuigend van een rijk verleden, maar niet direct een imposante plek. Zit een gezellige eetgelegenheid bij.
Prachtig kasteel en in mogen rondwandelen binnen. De entree prijs is het waard. Mooie schilderijen en spullen om te bekijken. Bedankt voor jullie verhaal via audiotour goed te volgen en dat we mochten rondlopen in jullie fantastisch huis!
Wat een geweldig kasteel.dit moet u echt gezien hebben. Ik heb veel kastelen gezien maar dit kasteel is echt heel bijzonder, omdat alles van een particulier is. Je word wegwijs gemaakt door het kaastel door middel van Nederlands in te stellen audio tour die in is begrepen bij de entree prijs. In elke vertrek hoor je de bewoners vertellen over het kasteel maar ook over de kunstwerken die in de vertrekken te vinden zijn.Kortom leerzaam en erg indrukwekkend voor jong en oud. De foto's hieronder zijn met toestemming van de bewoners geplaats.
Prachtig kasteeltje verborgen in het bos bij Vorden. Vlakbij een heerlijk terras om na je bezoek na te genieten.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Kasteel Vorden ligt even buiten de plaats op een bijzonder mooie plek. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en bij het kasteel is een restaurant; daar kan ik niets over zeggen, omdat ik er niet binnen ben geweest. In Vorden vind je o.a. de Herberg 'Het Wapen van Vorden': zeer lieve bardame die een goede espresso maakt als bijna Italiaan weet ik iets van espresso! Kasteel Vorden is slechts één van de 8 à 9 kastelen in de ongeving. Er is een mooie 8-kastelen fietsroute. Veel plezier daar!
Het is heel mooi dat dit kasteel, dat wordt bewoond, open gesteld is voor bezoekers. Er wordt ook gebruik gemaakt van audio tour. Dat is een mooie aanvulling. Het zou eventueel wat uitgebreider kunnen. Er worden ook voor schappelijke prijzen antiek en curiosa aangeboden. De entree is €12,50.
Dit niet het kasteel, maar het bijgebouw, De Bosloods. Een omgebouwde schuur als lunchroom/Bistro. Sfeervolle inrichting met veel authentieke details. We hebben hier een lunch gebruikt. Boerenbrood met kalfsvlees / wild ragout / garnalen kroketten. Met huisgemaakte friet. Prima kroketten. De friet was wel heel dun gesneden en daardoor sneller verbrand. Een dikkere maat friet zou beter zijn. Vriendelijke bediening. Hoewel het weer nu tegen zat, kun je ook op het terras heerlijk verblijven. Er is de mogelijkheid om open te zitten, onder tentdoek of in een open loods. Overal leuke zitjes gemaakt.
Fijn dat particulieren hun kasteel beschikbaar stellen voor het publiek. Tevens leuk dat eigenaars audiotour zelf inspreken.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Leuk Landgoed om wandelingen te maken. Kasteel is op gezette tijden ook open voor bezichtiging
Een parel in de Achterhoek. Een prachtig kasteel met een hele mooie bostuin er omheen waar het goed toeven is. In het koetshuis is het restaurant Bosloods gevestigd uit 1873. Een charmante serveerster vertelt spontaan alles over het huis en welke bijzondere details er te zien zijn, zoals de bijzondere barbecue buiten met een rookkast voor de zalm en een warmhoud gedeelte. Hier zijn ook kaarten te koop om het kasteel intern te bezoeken. Zeer aanbevolen voor een bezoek.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kasteel Vorden.

Vorden bed & breakfast

openingstijden, locatie, vervoer. De Horsterkamp 8 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kasteel Vorden adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kasteel Vorden. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kasteel Vorden delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid