facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteel Montfoort

Kasteel Montfoort

Info

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw huwelijk, feest, borrel, vergadering of andere bijeenkomsten bezoek onze website voor meer informatie.

Geschiedenis

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw huwelijk, feest, borrel, vergadering of andere bijeenkomsten bezoek onze website voor meer informatie.



"Kasteel Montfoort wil zijn gasten een geweldige ervaring bezorgen op deze unieke, historische locatie in Midden-Nederland. Of de gasten nu komen voor ons restaurant, een bruiloft, een familiefeest of een zakelijke bijeenkomst, iedereen zet zich altijd voor de volle 100% in om het u naar uw zin te maken.Kasteel Montfoort ligt op geen 5 minuten rijden vanaf de A12 én de A2 en is binnen 15 minuten bereikbaar vanaf Utrecht en binnen 30 minuten vanaf Amsterdam, Den Bosch en Rotterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid.Kasteel Montfoort heeft veel mogelijkheden door de grote diversiteit aan prachtige zalen, terrassen en de beschikbaarheid van de oude kapel de Commanderije van Sint-Jan.U kunt gebruik maken van alle nodige faciliteiten."
Adres: Kasteelplein 1, 3417JG Montfoort
Telefoonnummer: +31348472727
Stad: Montfoort
Route: Kasteelplein 1
Postcode: 3417JG



op zoek naar gerelateerd: De Heeren van Montfoort, Kerstdiner Montfoort, Parkeren Heeren van Montfoort, Ekelschot Montfoort, Gemeente Montfoort, Kasteel Montfoort overnachten, Commanderije Montfoort, Kasteelplein Montfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zalencentrum St. Joseph 'De Soos' Zalencentrum St. Joseph 'De Soos' 235 meter Mooie zaal gezellig doel vol
Recensies
Kerstdiner 2022.... Veel te veel gasten, bediening onderbezet, keuken kon het duidelijk niet aan. Alles duurde veel te lang. 6 gangen diner en dan weet je dat de porties niet groot of veel zijn maar dit was allemaal erg karig. Geen muziekje op de achtergrond enz. Weinig sfeer. Wel eens eerder hier kerstdiner gehad maar deze keer viel het erg tegen. Jammer want qua prijs verwacht je toch meer.
Wij, familie van Erp, waren met 4 personen gisteren bij u op bezoek om samen kerst te vieren Wij houden erg van de sfeer van een mooi kasteel Maar de brunch was zeker niet wat we hier mochten verwachten Het voorgerecht was voor 3. Personen terwijl we met 4 en waren Dat was verder prima , maar het hoofdgerecht en dessert waren zeker niet wat je voor die prijs mag verwachten Koude borden, lege bakken en de ruimte helemaal volgepropt met gasten Al met al geen succes
1e kerstdag bezocht voor de brunch. Parkeren was een probleem dat opgelost werd met een pendeltaxi. Niet kapot van. Het eten was niet bijzonder. Weinig vers, weinig verrassends. Chaotische sfeer. Verder mooie locatie. De bediening deed zijn best. De kerstman was een leuke toevoeging voor de kleintjes.
Heel gezellig heel lekker en heel sfeervol. Bovendien zei een van uw medewerkers tegen mij toen ik amper 5 minuten in het kasteel was: mevrouw wat ziet u er mooi uit. Hi....mijn avond kon niet meer stuk, en dat ging hij ook niet.
Staat er al een tijdje, tenminste: dat wat er na de Franse furie in het rampjaar 1672 nog van overbleef: de imposante toegangspoort met de twee zware ronde torens. De oorspronkelijke burcht werd al in 1163 ! gebouwd, het is dus met recht een plek met geschiedenis. Gerestaureerd in de jaren '80, alle aanbouwsels weggehaald. In het oude poortgebouw zit een restaurant / zalencentrum, op het open terrein een nieuw stadskantoor. Mooi ensemble, binnenhof met enorme plataan is de moeite waard.
Wij hebben met family kerstbtunch gevierd in kasteel montfoort bediening erg behulpzaam en de voorafjes waren heerlijk maar daarna was het eten om te huilen erg jammer dus geen aanrader voor kerst .
Mooie authentieke zaaltjes voor evenementen. Behulpzaam personeel. Mooie sfeervolle bar
Sfeervol, verassende lekkere gerechten en alerte en vriendelijke bediening
Mooi authentiek gebouw wat gedeeltelijk gebruikt wordt als gemeentehuis en appartementen. Ook een zeer oude boom op het plein. Helaas is het restaurant dicht wegens de COVID
Bedrijfsfeestje gehad. Zeer vriendelink personeel en eten van zeer goed nivo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid