facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh

Info

Een van de grootste waterburchten van Nederland, met laat-middeleeuwse kunstverzameling, munt- en wapenkamer. Ook mogelijkheid tot feesten en logeren!

Geschiedenis

Het kasteel in ‘s-Heerenberg is één van de grootste waterburchten van Nederland, met een unieke laat-middeleeuwse kunstverzameling, een munt- en wapenkamer. Kinderen kunnen zich verkleden en zich tot ridder laten slaan en meisjes kunnen hofdame worden.
Er is ook mogelijkheid om te trouwen, te feesten en te overnachten.

Adres: Hof van Bergh 8, 7041 AC 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314-661281
ln.hgrebsiuh@ofni
Stad: 's-Heerenberg
Route: Hof van Bergh 8
Postcode: 7041 AC



op zoek naar gerelateerd: kortingsbon kasteel huis bergh, parkeren huis bergh, huis bergh openingstijden, kasteel s heerenberg restaurant, huis bergh kasteel en collectie, hof van bergh 8, 7041 ac ‘s-heerenberg, geschiedenis huis bergh, trouwen kasteel huis bergh
Recensies
Echt prachtig kasteel, ook een leuke rondleiding, het verhaal over de kronieken is echt machtig interessant, bij het kasteel is een meer dan prima restaurant aanwezig.
Het oude kasteel, geheel gerenoveerd door de fa.ie van Heek, herbergt ee museum met interessante kronieken en geestelijke schilderijen.
Kasteel huis Bergh waar wij 31 08 2019 mochten trouwen hebben wij wederom op onze trouwdag bezocht. Het blijft een mooie locatie....
Veel historie daar zeer mooi en goed onderhouden kasteel. Advies is ga eerst naar stadsmuseum en krijg alle achtergrond informatie en ga dan naar kasteel.
Geweldige overnachting gehad in de torenkamer van dit prachtige kasteel. Supervriendelijke service ook en een geweldig ontbijt! Leuke stadje ook en mooie wandelomgeving.
Prachtig kasteel en mooie wandel omgeving. Moet je echt hebben gezien !
Ziet er verzorgd uit ,van binnen niet bezichtigd Mooie wandeling om het kasteel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid