facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage

Info

KASTEEL HENKENSHAGE LEUK PERSONEELSFEEST / FANTASTISCHE BRUILOFT / PERFECTE VERGADERING / HEERLIJK DINER / LEKKERE BARBECUE / WALKING DINER

Geschiedenis

Kasteel Henkenshage het mooiste kasteeltje van Brabant

IDEALE LOCATIE VOOR ALLERLEI BIJEENKOMSTEN

PERSONEELSFEESTEN
BRUILOFTEN
BEDRIJFSFEESTEN
SEMINAIRS
VERGADERINGEN

DINER
BORRELHAPJES
BARBECUE
WALKING DINNER
BUITENLANDSE BUFFETTEN
WARME KOUD BUFFETTEN

Adres: Laan van Henkenshage 3, 5492 BH Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: +31413478395
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Laan van Henkenshage 3
Postcode: 5492 BH



op zoek naar gerelateerd: Kasteel Henkenshage terras, laan van henkenshage 3 5492 bh sint-oedenrode, Kasteel Henkenshage bezichtigen, Kasteel Henkenshage wiki, Kasteel Henkenshage high tea, Kasteel Henkenshage foto's, Kasteel Henkenshage geschiedenis, Landgoed Sint-Oedenrode
Recensies
Feestje? Op een unieke lokatie? Met heerlijk eten en drinken? Goed georganiseerd en verzorgd? Kijk dan eens bij Kasteel Henkenshage en laat jouw feest tot een onvergetelijk TOP feest maken door La Casserolle. Wij vierden er ons 25 jarig huwelijksfeest en letterlijk iedere gast was vol lof. Aanrader dus.
Het is een prachtige locatie net buiten het centrum van St.Oedenrode gelegen aan een mooi park. De ingang is net een Efteling kasteel. We hebben hier overheerlijk gegeten en de bediening was gastvrij en gezellig. Voor herhaling vatbaar en een echte aanrader ! ! !
Super locatie! 15 jaar geleden ons huwelijksfeest gehouden en nog steeds net zo betoverend als toen en je kan er nu ook nog steeds heerlijk eten.
Leuk! Kasteel Henkenshage, Sint Oedenrode. Van oorsprong een versterkt Herenhuis, uit de 14 eeuw, zonder militaire taakstelling, of betekenis. De huidige aanblik wordt vooral gedomineerd door de quasi middeleeuwse elementen die zijntoegevoegd bij een verbouwing in1860. Op een paar honderd meter, vanhet Ahrend hoofdkantoor. Een grote betonnen kolos. Maardaar merk/ zie je helemaal niets van. Het Kasteeltje staat op een eiland in een mooi park. In het Kasteel zijn een open lucht theater en een restaurant gevestigd. Je kan daar oa heerlijk zitten op het terras. Het wordt ook veelvuldig gebruikt alstrouw locatie! Het maakte op mij dezelfde indruk, als mijn eigen ridder kasteel,waar ikvroeger mee speelde. En maakte aldus gelijk warme gevoelens wakker! Het eten in het restaurant schijnt overigens erg lekker te zijn, wisten enige passanten aan mij te melden!
Pracht locatie, was op dat moment net een bruiloft, dus we zijn niet binnen geweest, maar zeer de moeite om even rond te lopen en een mooie picture te trekken..
Wat een geweldige locatie. Wij hadden een trouwerij en die was tot in de puntjes verzorgd. Heerlijke binnenplaats met terp voor schaduw, achter het kasteel een prachtige trouwlocatie en binnen ruimte voor zowel een groot feest als een aparte ruimte voor het kindervermaak.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Afgelopen vrijdag hebben we een super mooie bruiloft van vrienden gevierd. Ook met corona maatregelen, alsnog een fantastische dag gehad. Het eten was heerlijk, de service was top en de samenwerking qua organisatie zeer prettig. Bedankt Sjors voor de goede zorgen!
Zeer mooie trouwlocatie. Het lijkt totaal geïsoleerd van de omgeving. De ceremonie plek is mooi en uniek, de binnenplaats is ideaal voor het diner en de zaal is mooi opgedeeld in een dans en zitgedeelte. Daarnaast is het personeel zeer goed en attent. Een uitschieter is Britt met haar Italiaanse cola. Sowieso verdient zij het om genomineerd te worden voor werkneemsters van het jaar. Een klein nadeel. Je kan ik de toren omhoog, maar helaas niet op de uitkijkpost staan.
Vandaag hier binnengeweest voor een wandelarrangement via Social Deal. Heel mooi kasteel, zowel van binnen als buiten. Geschikt voor trouwlocatie. Vriendelijke ontvangst en we kregen een heel goed verzorgd en lekker lunchpakket mee om tijdens de wandeling te nuttigen. Supermooie wandeling langs onder andere de Dommel en de buitengebieden van Sint Oedenrode. Sterk aan te raden als je in de buurt bent.
Prachtig kasteeltje. Leuke foto's kunnen maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid