facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteel Doenrade by Saillant

Kasteel Doenrade by Saillant

Info

Romantisch 12e eeuws kasteel in Limburg, idyllisch gelegen nabij Sittard, op korte afstand van Maastricht. De ideale locatie voor een romantisch weekendje weg, een zakelijke bijeenkomst of een bijzonder familiediner.

Geschiedenis

Charming, Inspiring, Suprising

Landschappelijke ligging en de Bourgondische levensstijl geeft het prachtige Limburgse Kasteel een rustgevende en Inspirerend karakter. In een groen dal in het landschap omgeven met landerijen en bossen verschuilt ons kasteel zich en opent haar poorten voor de ontdekker van deze limburgse parel .
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd met een huiselijke warme groet. Gastheerschap voert hier de boventoon. Welkom bij ons thuis !

Adres: Limpensweg 20, 6439 BE Doenrade
Telefoonnummer: 0031464424141
Stad: Doenrade
Route: Limpensweg 20
Postcode: 6439 BE



op zoek naar gerelateerd: Kasteel Doenrade omgeving, Kasteel Doenrade bruidssuite, Kasteel Doenrade reviews, Restaurant Doenrade, Kasteel Doenrade zoover, Hotel Doenrade, Doenrade gemeente, Limpensweg 20 6439 BE Doenrade
Recensies
Een leuk hotel om te verblijven als je in de omgeving van Landgraaf even moet verblijven. Prima service, goede kamer inclusief bedje voor een bijna 2 jarige. Helaas geen avondeten mogelijk ivm een huwelijk maar er was een goed grieks restaurant op loopafstand. Ontbijt was prima. Service ook prima, oftewel leuk. Goede plek om van daaruit de omgeving te verkennen.
Wij hadden 1 van de kleine kamers met trap waardoor het bereiken van de slaappositie wel een uitdaging was. Verder veel op stap dus dat de kamer klein is vind ik geen ramp. Het was netjes en schoon, waterflesje dat we gebruikt hadden werd netjes weer aangevuld. Ook de handdoeken die we opgehangen hadden voor hergebruik werden vervangen. Bij ontbijt prima service, attent, vriendelijk, alles werd bijgevuld. De locatie is prima maar wel vervoersmiddel nodig om iets te doen. Ik kan me voorstellen dat als je in hoogseizoen de hoofdprijs betaald dat je denkt hmmm, voor voor ons was het nu prima kwaliteit/prijsverhouding. Let wel op: kleine extra dingen, bv uurtje later uitchecken is gelijk +€25 Dus eerst je tas in de auto en dan nog even op het heerlijke terras natafelen met een boek.
Mooi kasteel maar achterstallig onderhoud. Ik adviseer ze een renovatie, dan ook alles goed en netjes aansluiten, zoals de overstort van de wasbak die niet aangesloten was en dikke bubbels achter het behang. Pluspunt is de goede waterdruk en de lekkere vlaai. Ook zeer netjes dat er water, koffie en thee de doorzichtige kups op de kamers staan. Jammer dat er op dit moment geen kok is en je eigenlijk overal de auto voor moet pakken of je moet een fiets mee hebben. De kamers zijn zeer gehorig, je hoort de wc en douche van je buren maar ook het lopen op de gang, buiten of boven je. De matrassen zijn op. Ik miste nog een koelkastje op de kamer. Het ontbijt was standaard, niet iets bijzonders maar genoeg keuze voor iedereen.
We hebben genoten tijdens ons nachtje in het hotel. Lekkere bubbels stonden klaar om te drinken. Een heerlijk ontbijt. Jammer dat we er niet konden eten s'avonds. Verder was het genieten.Kamers: 4/5
Kasteel Doenrade ligt aan de rand van het gelijknamige dorp Doenrade gemeente Beekdaelen in Nederlands-Limburg. Het kasteel wordt voor het eerst in 1170 genoemd. Het is een van de oudste kastelen van Limburg. In vroegere jaren was dit kasteel een slot met grachten eromheen. Het kasteel werd bewoond door belangrijke adellijke families. Zo rekende men het geslacht Brempt 1196 en Dobbelstein 1224 tot de oeradel.
Prachtig kasteeltje met een geweldige ontvangst. De sauna viel enorm tegen. Zeer klein en geen mogelijkheid om na een rondje sauna even lekker te zitten. Er stonden 2 stoeltjes maar langer dan 10 min. was niet te doen. Helaas geen mogelijkheid om te dineren omdat ze al sinds november opzoek zijn naar een kok. Ze willen niet betalen was de reden volgens de receptioniste. Ontbijt was lekker en goed verzorgd.
We hebben een plezierig verblijf gehad in Hotel Kasteel Doenrade. Het personeel is uitermate vriendelijk en het ontbijt is goed verzorgd. De kamer wij verbleven in kamer 5 is keurig; fijn dat er een Nespresso apparaat aanwezig is. De badkamer is aan de krappe kant en douchen moet helaas in het ligbad gebeuren. Activiteiten in de buurt: Kasteel Hoensbroek is zeker het bezoeken waard! Eten en drinken: Tijdens ons verblijf was dineren in het hotel helaas niet mogelijk. Het Grieks restaurant en de Gasterij in Doenrade - beiden op loopafstand van het hotel - zijn aanbevelenswaardig.
Prachtig gemoderniseerd kasteel met behoud van originele details. houten balken, etc. Prima bedden en uitstekend ontbijtbuffet. Vriendelijke en behulpzame receptie. Jammer dat er niet geluncht en gedineerd kan worden. Uitstekend verblijf.
Gestopt voor een drankje, ziet er leuk uit, heerlijke vlaai van locale bakker.Service: 4/5
We hadden kamer 28 de bruidssuite met bubbelbad ,regendouche tweepersoonsbed en een dubbele loungebank. We hebben heerlijk geslapen en in de ochtend was er een zeer uitgebreid ontbijtbuffet en voor de liefhebbers een glaasje champagne. Kortom we komen zeker nog een keertje terug en raden iedereen aan deze ervaring te ervaren .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid