facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kast2go

Kast2go

Info

Kast2Go verkoopt o.a. nieuwe buffetkasten/vitrinekasten, altijd scherp geprijsd. Tevens hebben we aanbod in dressoirs, tafels, stoelen en tv-meubels.

Geschiedenis

We verkopen betaalbare meubels tegen de scherpst mogelijke prijzen, terwijl de kwaliteit hoog is. Ons assortiment bestaat uit buffetkasten, vitrinekasten, grutterskasten, apothekerskasten, tafels in alle soorten en maten, stoelen, fauteuils, salontafels, bijzettafeltjes, dressoirs. Tevens is maatwerk mogelijk, dus eigenlijk alles wat een klant wenst.



"We zijn een webshop MÉT showroom. Dus bij ons kunt u 7 dagen per week op afspraak komen kijken naar de meubels voordat u ze besteld. Maak snel een persoonlijke afspraak via app, sms, mail of bel met Roel 06-15138092 of Roy 06-38300260"
Adres: Breden Ars 4, 6071 LC Swalmen
Telefoonnummer: 06-38300260 of 0615138092
moc.og2tsak@ofni
Stad: Swalmen
Route: Breden Ars 4
Postcode: 6071 LC



op zoek naar gerelateerd: kast2go openingstijden, kast 2 go bastiaan eettafels, kast2go roermond, kast2go bastiaan, buffetkast, buffetkast bastiaan 210, kasten van de koning, industriele kast
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buffetschrank2go Buffetschrank2go 0 meter Wir bieten Ihnen viele verschiedene Buffetschränke, TV - Möbel, Sideboards, Sitzgele...
Recensies
Hele goede ervaring met deze kast en service. Na al eens een kast zelf in elkaar te hebben moeten zetten van een andere site, die ik van ellende terug heb gestuurd kwam ik op deze site terecht. Mooie buffetkasten met veel opties in maten en werd ook nog eens in twee delen geleverd. De heren die het kwam brengen waren erg vriendelijk en waren samen een geoliede machine. Netjes een dekentjes op de vloer voor krassen en ik kreeg zelfs nog een flesje wijn. Erg blij met het resultaat.
In November 2020 hier mijn buffetkast besteld, voor ik de bestelling plaatste, had ik vragen over de binnenafmetingen, die snel beantwoord werden. De levering was zeer vlot, en de heren die de kast plaatsten, waren zelfs zo vriendelijk om de kast die ik voorheen op die plek had staan, voor me in mijn garage te zetten. De kast zelf is nu 2 jaar na dato nog even mooi als dag 1.
Wij hebben een kast Bastiaan 200cm besteld en gelijk naar onze kleuren laten maken. Communicatie was echt top. Supersnel en duidelijk. Helaas was de kast beschadigd voordat hij onze kant op kwam. De eigenaar heeft ons meteen gebeld voordat de kast de bus in ging om overleg te plegen. We hebben ervoor gekozen om de kast alsnog te laten brengen en gebruik te maken van de gratis reparatie service. Je kan hier met een gerust hart een meubel bestellen. Bedankt voor de super mooie kast.
Heel fijn contact met dit bedrijf. Dag en nacht bereikbaar, snelle levering en goede service. Daarnaast t allerbelangrijkste: een mooi, degelijk product. En het flesje wijn met opener, zijn net die kleine dingen die t m doen. Zal jullie zeker aanraden bij anderen. Thnx!
Echt een top zaak! Klantgericht, vriendelijk en nemen alle tijd voor je. Kasten kunnen geheel naar eigen wens worden aangepast en zijn van een degelijke kwaliteit. De heren denken goed met je mee en komen ook met tips of dingen die je misschien beter niet kan doen. Tijdens het bestellen krijg je direct al een eerlijk en duidelijke richtlijn over de levering welke vervolgens geheel volgens de planning waargemaakt werd. Zelfs de levering was klasse, de heren waren alleen iets vroeger dan gepland. Hierdoor stond de oude kast nog in de weg, dit was geen probleem en werd direct door de heren verholpen. Grootste klasse en bedankt voor de mooie kast. Zeker een aanrader!
Een super bedrijf prachtige tafels gekregen voor een super goede prijs . Het mooiste was dat 1 tafel beschadigd was bij levering. Gebeld meteen antwoord super vriendelijk en tafel werd meteen omgeruild . Nou dat vind je niet veel meer zo ern service mijn complimenten voor dit bedrijf. Ik zal hun zeker aanbevelen.
Wij hebben pas een fantastische buffetkast gekocht. Deze is ook zeer netjes bezorgd door hele aardige mensen van Kast2Go. Kast2go is voor ons echt een aanrader!
Na de eerste zending die licht beschadigd was, werd alles meteen retour genomen, en heb ik 3 dagen later een nieuwe set gehad. Uitstekende service snelle afhandeling, prachtige meubels.Zéér vriendelijk en meer dan behulpzaam.Ouderwetse service en ZEKER aan te raden.TOP bedrijf.
Wij genieten van de white wash landelijke buffetkast, die in de woonkamer staat te pronken! Een hele reis legde ze af naar het eiland Texel! Dank voor de goede en snelle service ! Alles werd in het werk gesteld om de kast zo goedkoop mogelijk te leveren tot helemaal in het noordelijke puntje Den Helder van Nederland. Kast2go is top ! Karel en Nelly
Ben erg tevreden over de buffetkast en dit bedrijf. Mocht je onverhoopt een probleempje hebben dan wordt het ook netjes opgelost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid