facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karweihuis van der Veen

Karweihuis van der Veen

Info

Kom bij ons voor alles wat u kunt bedenken op gebied van huishoud, klussen en speelgoed.
Hebben we het niet, dan proberen we het te bestellen.

Adres: Rademakerstraat 9, 3769 BB Soesterberg
Telefoonnummer: 0346-351980
Stad: Soesterberg
Route: Rademakerstraat 9
Postcode: 3769 BB



op zoek naar gerelateerd: Vuurwerk Soesterberg, Kruidvat Soesterberg, Vuurwerkbestelling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maatwerk Isolatie Maatwerk Isolatie 171 meter Meer comfort minder stookkosten door vloerisolatie Binnen 5 tot 8 jaar terugverdiend.
Sanitair en Tegelcentrum Soesterberg Sanitair en Tegelcentrum Soesterberg 390 meter Goed bedrijf, zeer klantvriendelijk en deskundig personeel. Uitvoering ook perfect.
Kroon Design & Crafts Kroon Design & Crafts 548 meter Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk op het gebied van interieur. Meubels, kasten, ta...
Keukendepot Keukendepot 1 km Hele fijne zaak, niet opdringerig en zeer prettig personeel , vrijblijvende offerte e...
Recensies
Fijne winkel! Ze hebben bijna alles op klus-gebied, maken sleutels, zagen hout op maat. Keus genoeg in hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, verf en toebehoren. Voor het huishouden zijn er ook genoeg artikelen te koop. Èn ook speelgoed, tuingereedschap. Kundig en vriendelijk personeel.
Vriendelijk geholpen dat is altijd fijn! Leuke winkel met heel veel van alles wat.
Plaatselijke winkel waar je van alles kan kopen van klusspullen tot speelgoed.
Prima zaak. Hebben zoveel en tegen concurrerende prijzen. Hebben verstand van zaken en helpen je zeer vriendelijk.
Verbluffende service, had een lastig vraagstuk mbt loodgieterswerk en ik werk stap voor stap geholpen met waar ik allemaal aan zou moeten denken. Door eigen onhandigheid lukte het niet in 1 keer maar de tweede keer kon ik met nog wat extra spullen en een hoop goedbedoeld advies verder en is het gelukt! Altijd goede service en veel op voorraad is inmiddels mijn conclusie na vele bezoekjes ben ik klant voor altijd!
Personeel zeer professioneel en uiterst vriendelijk
Deze zaak is een warenhuis in het klein maar dan zonder kleding. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Mochten ze het niet hebben dan bestellen ze het. Prijzen wijken niet veel af van die van Gamma Praxis en andere zaken. Geweldig leuk assortiment aan speelgoed en huishoudelijke spullen. Ze richten zich ook op de feestdagen en jaargetijden met allerlei dingen. Een fantastische zaak.
Altijd vriendelijk te woord gestaan. Willen je ook overal mee helpen en geven advies als zij het niet hebben.
Geweldige winkel. Ze hebben hier van alles. Of je nou aan het verbouwen bent of gewoon een klusje aan het doen bent. Je kan het zo gek niet bedenken. Ook kan je hier terecht voor huishoudelijke spullen.
Hier kan je van alles kopen, speelgoed, gereedschap, huishoudelijke artikelen enz, soms wel eens aan de prijs maar anders moet je naar de volgende plaats rijden. Vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid