facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karwei Rijssen

Karwei Rijssen

Info

KARWEI bouwmarkt te Rijssen, ingericht met de nieuwste huisstijl van KARWEI bouwmarkten. Bouwmaterialen, woondecoratie, meubelen, verf en nog veel meer.



"Karwei is de bouwmarkt die jou stap voor stap helpt je huis en tuin steeds mooier te maken. We houden van materialen, kleuren en vormen en weten hoe je deze met elkaar kunt combineren. Met onze gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang en wooncollectie maak je jouw eigen smaakvolle combinaties in de stijl die bij jou past!"
Adres: Galvanistraat 11a, 7461JC Rijssen
Telefoonnummer: 0548-542624
Stad: Rijssen
Route: Galvanistraat 11a
Postcode: 7461JC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Karwei online bestellen, Karwei folder, KARWEI lampen, Karwei Amsterdam, Karwei klantenservice, Karwei Barendrecht, Karwei Groningen, Praxis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ter Steege Groep Ter Steege Groep 371 meter Ter Steege in Beweging: nieuws waar je fit van wordt
GAMMA GAMMA 2 km Overzichtelijke winkel. Leidinggevende is vriendelijk, maar was met omwisselen produc...
Gamma Rijssen Gamma Rijssen 2 km Overzichtelijke winkel. Leidinggevende is vriendelijk, maar was met omwisselen produc...
Recensies
Heel goed en met hart voor de zaak geholpen,super klantvriendelijk!!
Nette ruime overzichtelijke winkel, fijne openingstijden
Over het algemeen vriendelijk personeel. Een zaagfout werd netjes en correct opgelost door opnieuw een plaat aan te breken zonder een vruchteloze discussie aan te gaan met de klant. Wel is het prijsbeleid van Intergamma de Karwei-Gamma holding erg vaag; neem de Flexa lijn waar continu tussen de 30 tot 50 % korting op zit; dan ben je dus regulier gewoon zoveel te duur. Op het moment van schrijven is er 30% korting op Sikkens lakken maar dat staat niet aangegeven in het pad waar de buitenlak staat en de voorraad en de keuze is zeer beperkt. “ dan besteld u maar online “ .. tot nu toe weten ze met druk lobbywerk de concurrentie vanuit Duitsland nog aardig weg te houden maar een Hornbach of nog beter een Bauhaus zal de boel zeker wakker kunnen schudden.
Onverwacht grote bouwmarkt. Op de terugweg van uit Emmen hier eea gekocht.
Gevoel dat het personeel je vermijd als je ze überhaupt al ziet
Breed assortiment, nette prijzen, vriendelijk personeel.
Ik sluit me aan bij de vorige reviews.. Slecht geholpen. Tijdens mijn vraag was de medewerkster erg druk met haar eigen werkzaamheden. Kwam geen spatje vriendelijkheid vanaf. Wat je in een stad als Rijssen toch wel verwacht Denk dat ze maar snel met pensioen moet gaan ipv haar tijd uitzitten bij de kassa!
Wou een actie deur kopen met 25%korting. Inmaatservice en plaatsen moest eerst gebeuren, kon niet binnen de actieperiode. Dus geen korting op de deur Maar naar de concurrent gamma Zelfde actie, inmeten duurt idd wel lang, maar de korting geld daar wel!
De verkoopster was niet bepaald klantvriendelijk. Rustig in de winkel en bij de kassa, maar bij het afrekenen geen aandacht voor de klant. Niet informeren of ik gebruik wil maken van de lopende keuzekorting actie, waarop ik het zelf aangaf. Dit vond ze blijkbaar lastig, de irritatie straalde er vanaf. Een “fijne middag” was ook iets teveel gevraagd.
Fijne gezellige winkel met leuke ideeën
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid