facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KARWEI Numansdorp

KARWEI Numansdorp

Info

Intergamma bouwmarkten



"Karwei is de bouwmarkt met smaak voor klussen en inrichten. We volgen woontrends op de voet en maken deze bereikbaar en betaalbaar voor iedereen. Bij ons vind je smaakvolle gordijnen, vloeren, in alle kleuren en soorten verf, zelf ontworpen en dus exclusief behang en lampen. Die allemaal op elkaar zijn afgestemd en mooi met elkaar te combineren zijn."
Adres: Voltastraat 1, 3281 NG Numansdorp
Telefoonnummer: 0186650444
Stad: Numansdorp
Route: Voltastraat 1
Postcode: 3281 NG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Karwei Barendrecht, Openingstijden Karwei Barendrecht, Karwei Haarlem, Karwei Hulst, Karwei Brunssum, Karwei Leiden, Karwei Harlingen, Karwei Diemen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMN Numansdorp BMN Numansdorp 252 meter Prima team wat voor je klaar staat en mee denkt.
Recensies
Volgens de site en Google op 2de kerstdag open met aangepaste openingstijden. Altijd handig als er plotseling iets kapot gaat en er geklust moet worden. Beetje jammer om er na een rit van 15km achter te komen dat de winkel toch dicht is.. Zet dan op de site dat jullie dicht zijn..
Super geholpen. Veel lokale jeugd die helpt in de winkel met ouderwets fatsoen. Service en gastvrijheid staan hier op nummer 1.
Ik moest wat kleine bevestigingsmiddelen en haken en oogjes hebben. Geen gezoek, duidelijk en overzichtelijk aangeboden. Keurige zaak waar het wel een beetje rustig was.10 uur Parkeren: Niets bijzonders. Goede parkeerplaatsen en gratis.
Steeds meer een woonboulevard winkel dan doe het zelf. Jammer voor de echte klusser.
Overzichtelijk,netjes vriendelijk personeel zeer groot assortiment super
Fijne winkel en vriendelijk personeel. Ook altijd parkeerplek.
Maar 1 kassa open. Verzoek van kassière kassa bij. Dan loopt het andere personeel weg. Was vroeger wel anders
Schone winkel, goed gevulde assortiment en prijzen zijn up to date met hun website.
Kom al minstens 35 jaar bij deze bouwmarkt voor 3 huizen verbouwd .voorraad niet meer op oorde .als ik vraag om thuisbezorging van wegens te lang en veel bouw materialen wordt er gezegt dit doen we alleen voor meubels. Personeel zonder vak kennis kinderen meer een meubels en prullen winkel dan bouwmarkt. Ben er hellemaal klaar mee.
Klant vriendelijk , maar de meeste personeel hebben geen verstand van de producten,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid