facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KARWEI Lemmer

KARWEI Lemmer

Info

KARWEI bouwmarkt te Lemmer, ingericht met de nieuwste huisstijl van KARWEI bouwmarkten. Bouwmaterialen, verf, meubelen, tuin, sanitair, decoratief en nog veel meer.

Geschiedenis

KARWEI bouwmarkt te Lemmer, ingericht met de nieuwste huisstijl van KARWEI bouwmarkten. Bouwmaterialen, verf, meubelen, tuin, sanitair, decoratief en nog veel meer.

U kunt gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein.



"Karwei is de bouwmarkt die jou stap voor stap helpt je huis en tuin steeds mooier te maken. We houden van materialen, kleuren en vormen en weten hoe je deze met elkaar kunt combineren. Met onze gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang en wooncollectie maak je jouw eigen smaakvolle combinaties in de stijl die bij jou past!"
Adres: Houtsaachmole 8, 8531WC Lemmer
Telefoonnummer: 0514-563080
Stad: Lemmer
Route: Houtsaachmole 8
Postcode: 8531WC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: karwei lemmer folder, gamma lemmer, karwei lemmer openingstijden, praxis lemmer, karwei lemmer telefoonnummer, karwei lemmer verhuur, karwei folder, karwei sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJzerhandel Gort, Lemmer IJzerhandel Gort, Lemmer 1 km Groot assortiment en in kleine hoeveelheden te krijgen
Recensies
Van alle markten thuis, voldoende voorraad en overzichtelijk.
Ze geven online aan dat ze artikelen op voorraad hebben, maar dat ligt dan in de opslag waar ze het niet voor je willen pakken. Voor niets heen gereden.
Top bouwmarkt, voldoet aan het olympisch minimum!!
Duur maar redelijk goed mateiaal
Heel rijk assortiment aan spullen maar wel een beetje prijzig.
ruime winkel , leuk assortiment. maar ik heb een scootmobiel en verschillende paden zijn volgezet met spullen zodat je niet altijd goed bij de artikelen kunt komen gelukkig helpen je altijd hele lieve mensen.
pei.a doe het zelf winkel altijd leuk
Prima service, vriendelijk personeel.
Alles wat je nodig hebt ,en goede service
Bij aanschaf van PVC kikvloeren is het NIET mogelijk een bijpassende plakplint te krijgen. Bestaat gewoon niet is het commentaar van het niet a te best assisterende personeel. Waarschuw klanten bij aankoop op deze kwestie, dan was in ons geval de keuze geheel anders geweest!! Slordig en slechte voorlichting, geen service of begrip.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid