facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karwei

"Karwei is de bouwmarkt die jou stap voor stap helpt je huis en tuin steeds mooier te maken. We houden van materialen, kleuren en vormen en weten hoe je deze met elkaar kunt combineren. Met onze gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang en wooncollectie maak je jouw eigen smaakvolle combinaties in de stijl die bij jou past!"
Adres: Klokhoek 4 , Leusden 3833 GX, NL
Telefoonnummer: 033 494 4672
Stad: Leusden
Route: Klokhoek 4
Postcode: 3833 GX



op zoek naar gerelateerd: Karwei Leusden openingstijden, Karwei openingstijden, Karwei Amersfoort, Karwei openingstijden zondag, Karwei Soest, Karwei Openingstijden Vleuten, Karwei openingstijden Soest, Openingstijden Karwei Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aurik Aurik 1 km Algemeen goed assortiment. Algemeen goed kundige beantwoording van vragen of hulp ben...
123 Klus 123 Klus 1 km Rasjid en zijn team waren heel professioneel in uitvoeren van alle werktaken. Ze hebb...
vd Berg vd Berg 2 km
de Jong de Jong 2 km
Redjeki Klussenbedrijf Redjeki Klussenbedrijf 2 km De heer De Jong heeft bij ons de badkamer en de beneden wc opgeknapt. Het ziet er pra...
Kian Onderhoudsbedrijf Kian Onderhoudsbedrijf 3 km Voor de 3e keer deze beste man laten komen om muren te stucen. Hij is super aardig, w...
Recensies
Mooie nieuwe uitstraling en het personeel is altijd zo vriendelijk en behulpzaam. Veel succes met jullie nieuwe doelen om ons als klanten van de beste materialen te voorzien. Vandaag ook nog een kerstboom cadeau gekregen!
Enorm slechte klantenservice. 2 sets poten voor een eettafel besteld. Deze hadden precies dezelfde verpakking en productcodes. Er kon geen nieuwe set geleverd worden terwijl deze wel op voorraad was. Hierdoor extra tijd en kosten gemaakt om in de winkel niet bij dichtsbijzijnde vestiging het product om te moeten wisselen..
Mooie winkel, schoon ook, spullen liggen waar je ze verwacht en de medewerkers zijn aardig.
Wat een blunder. Op Eerste Pinksterdag van Amersfoort Noord naar deze Karwei gereden, één van de weinigen die open zou zijn volgens de Karwei-site. En wat bleek: Gesloten! Dank, Karwei Leusden, geweldig, not.
Goede parkeerplaatsen. Makelijk te bereiken. Lay-out erg rommelig. Vorige indeling was beter te overzien.
De winkel is met de nieuwe inrichting mooier en overzichtelijker geworden. Wel blijft het voor mij nog even wennen, je wist de weg in de oude winkel..
Winkel is verbouwd, is mooi geworden. Zeer storend is de aanblik van het vriendelijke personeel, dat de hele dag moet staan achter de kassa. Hier wil je toch niet werken!
Niks om over te klagen. Mooie karwei met goed personeelm
Goed assortiment en alles mooi neergezet. Meeste dingen zijn ook goed terug te vinden. De bouwmarkt heeft onlangs een upgrade gehad.
Mooie moderne bouwmarkt. Maar vraag het personeel niet om verf te mengen of hout te zagen. Wordt niks!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid