facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karwei

"Karwei is de bouwmarkt die jou stap voor stap helpt je huis en tuin steeds mooier te maken. We houden van materialen, kleuren en vormen en weten hoe je deze met elkaar kunt combineren. Met onze gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang en wooncollectie maak je jouw eigen smaakvolle combinaties in de stijl die bij jou past!"
Adres: Ncb-Weg 4 , Best 5684 NK, NL
Telefoonnummer: 0499 396 501
Stad: Best
Route: Ncb-Weg 4
Postcode: 5684 NK



op zoek naar gerelateerd: Hornbach Best, Karwei openingstijden zondag, Karwei ekkersrijt, Karwei Amsterdam, Gamma Best, Karwei Haarlem, Karwei Barendrecht, Karwei Helmond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kliebisch Kliebisch 2 km
Spouw, Spouw, 3 km
Dun, M v Dun, M v 3 km
Jong Klusbedrijf, Jong Klusbedrijf, 4 km Zeer goed klusbedrijf die van alle markten thuis is, van badkamer tot aanbouw tot afw...
Recensies
Mijn vrouw werd na 25 minuten wachten verteld dat er toch niemand was voor de zaagservice. Ik vroeg ooit advies voor een pijp aan een buitenkachel ze adviseerden echt waar een met plastic beklede pijp... toen ik verhuisde en bijna 30 mille uitgaf in een maand kon alles, maar niet als je voor 1 plaatje hout komt. Het personeel is duidelijk ergens boos om en je mag nergens om vragen want je krijgt direct de 'geen personeel' riedel. Ga naar de Hornbach mensen, goedkoper, beter en meer voor de echte doe het zelver.
Prima winkel en personeel dat wil helpen. Moest wel 3x bellen voordat er iemand bij de verf kwam.
Heel vriendelijk geholpen net. Beter als hornbach waar we boos zijn weg gegaan. Komen vaker terug
Een zeer grote en fijne Karwei met gratis parkeerplaatsen voor en naast de deur. Binnen is alles op een logische manier ingedeeld. Met op veel afdelingen een demo plek waar je het resultaat alvast kunt zien. Mocht je niet vinden wat je zoekt, dan zijn er op diverse plekken werknemers om te vragen.
Beter dan hornbach met beter personeel wat verstand heeft van de producten en daar twijfel ik bij hornbach aan
Mooie zaak met veel keuze. Beetje meer personeel zou fijn zijn.
Kom eigenlijk nooit bij Karwei, maar verrassend genoeg waren ze bij isodeken de goedkoopste. Click en collect geprobeerd.... dat viel niet mee, me gemeld bij de balie, medewerker ging na de meld code controle pad. Na minuten kwam ze terug, u bestelling komt er zo aan ... na zeker weer 5 minuten, vraagt dezelfde medewerker vriendelijke kan ik u helpen ! Weer druk gecommuniceerd en eindelijk daar kwam iemand met een palletwagen met mijn bestelling. Deze vriendelijke jongen bracht de bestelling wel met de palletwagen naar mijn auto.
Gewoon Karwei. Sinds de verbouwing iets kleiner geworden en dus wat kleiner assortiment. Voor de meeste zaken zul je er gewoon slagen.
Heel handig dat Karwei onze recensie op hun eigen website weigerde.. dus maar even op de facebook en google plaatsen: Vandaag wilden wij bij Karwei in Best drie Cando houten vensterbanken kopen. De website gaf een voorraad van drie stuks aan. Blijken er helaas maar twee in het schap te staan. Kan gebeuren natuurlijk. We vroegen een medewerker of ze deze op maat konden zagen in de zagerij. Het antwoord was: dat mogen wij eigenlijk niet, maar afkorten zou misschien wel gaan.. En over vijf dagen komt dan de derde binnen.. Dus wij nemen de vensterbanken maar ongezaagd mee om zelf te gaan zagen. Bij telefonische navraag blijkt de Karwei vestiging in Eindhoven niet alleen over voorraad te beschikken, maar ook met alle plezier de planken in de lengte en breedte op maat te zagen, zelfs de twee die we in de andere vestiging kochten. Als je dan heftige concurrentie ondervind van de “oranje” overburen, zorg dan minstens dat je service uitermate uitstekend is.. volgende keer rijden wij wel naar Eindhoven als we bij Karwei moeten zijn..
Ruime keuze, goede kwaliteit prijs verhouding. Modern, gezellig, ontspannend winkelen. Voldoende elektrische laadpalen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid