facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karwei Burgum

Karwei Burgum

Info

De decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ook voor gereedschappen en bouwmaterialen voor de echte bouwklussen kun je bij KARWEI terecht.

Geschiedenis

De decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In de vestiging van KARWEI Burgum vind je alles voor het verfraaien van je woning en tuin. KARWEI Burgum volgt trendontwikkelingen en heeft een actueel en uitgebreid decoratief assortiment. Ook voor gereedschappen en (bouw)materialen voor de echte bouwklussen kun je bij KARWEI Burgum altijd terecht.



"Karwei is de bouwmarkt die jou stap voor stap helpt je huis en tuin steeds mooier te maken. We houden van materialen, kleuren en vormen en weten hoe je deze met elkaar kunt combineren. Met onze gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang en wooncollectie maak je jouw eigen smaakvolle combinaties in de stijl die bij jou past!"
Adres: Elingsloane 6, 9251 MN Bergum
Telefoonnummer: 0511-462781
Stad: Bergum
Route: Elingsloane 6
Postcode: 9251 MN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Karwei Burgum vacature, Karwei Drachten, Karwei online bestellen, Karwei openingstijden, Karwei Dokkum, Karwei Brunssum, Karwei Aalten openingstijden, Karwei Ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tegelwurk Tegelwurk 2 km Wietze heeft bij vrienden de badkamer en wc betegeld. De afwerking is ronduit slecht:...
Anbro Klus - & Onderhoudsbedrijf Anbro Klus - & Onderhoudsbedrijf 2 km Bij Anbro Klus.& Onderhoudsbedrijf bent u aan het juiste adres voor: - Schilderen - T...
Recensies
Vorige week uitstekend en vriendelijk geholpen wel 30min! uiteindelijk n.a.v. iets besteld. Vandaag het verkeerde geleverd, geen oplossing vanuit de bouwmarkt, alleen bijbetalen. Super slechte service! Foutje moet kunnen, maar los het dan ook op de juiste manier op.
Fijne winkel, goed personeel. Niet al te grote Karwei vestiging maar ze hebben redelijk ruim aanbod.
Vandaag zondaggeprobeerd om muursaus in een bepaalde kleur te kopen. Kreeg het antwoord dat dit niet verkrijgbaar was. Geen onbekend merk en de jeugd kan waarschijnlijk niet mengen. Waarom is deze winkel dan in godsnaam open. De jeugdwaarschijnlijk gebrek aan interne opleiding kan de klant niet helpen.
We zijn hier vaste klanten. Vriendelijk personeel, altijd bereid om te helpen.
Zeer overzichtelijke winkel en vriendelijk personeel.
Goed winkelen dankzij geweldig personeel.
Ruim assortiment qua spullen
Altijd vriendelijk personeel.
De karwei in Burgum is een middelgrote bouwmarkt, die aan de rand van Burgum ligt. De bouwmarkt kent een goed basis assortiment en de prijzen zijn er redelijk.
Favoriete bouwmarkt in combinatie met woonspulletjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid