facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld

Info

Beleef volop actie bij Kartplaza Actionworld!

Geschiedenis

Kartplaza Actionworld is begonnen als indoor kartcentrum. En nog steeds beschikken wij over een superspannend circuit, maar er is inmiddels veel meer te beleven!



"Kartplaza, meer dan karten!Kartplaza Actionworld is inmiddels veel meer dan alleen een kartbaan. Met diverse indoor en outdoor activiteiten voor jong en oud is Kartplaza Actionworld in Nijverdal het meest actieve en complete partycentrum van Overijssel!"
Adres: Energiestraat 6, 7442 DA Nijverdal
Telefoonnummer: 0548 621003
ln.azalptrak@ofni
Stad: Nijverdal
Route: Energiestraat 6
Postcode: 7442 DA



op zoek naar gerelateerd: kartplaza harderwijk, karten zwolle, kartplaza enschede, karten overijssel, karten nijverdal korting, indoor karten, kartplaza zwolle, lasergamen nijverdal
Recensies
Paar kilometer verderop zat ik op school, dus een soort van “thuiskomen” en dat was gewoon een feestje. Deze keer een bijeenkomst van het werk. Alles keurig georganiseerd, top volk in de bediening voor- en achter de schermen. Alleen voor de satésaus wil je al een omweg nemen om hier aan te schuiven, die was echt gruwelijk lekker. Terugreis met Bökkers snoeihard deur de speakers, heerlijk! Topavond! Bedankt en tot snel!
We kwamen daar aan met de auto, ruime parkeergelegenheid gratis. Betalen voor karten en hop naar de baan. Even eigen risico verklaring invullen. Daarna goeie uitleg hoe een kart werkt, helm pakken met een haar netje. Daarna 15 min heerlijk scheuren over de baan. Zit een mooie restaurant bij waar je heerlijk kunt eten en drinken. Zeker een echte aanrader! Je kunt daar ook terecht voor bowlen, laser schieten escape room enz. Volop keuze! Vriendelijk personeel
Leuke baan, wel veel hobbels. Maar zeker tof om hier te karten... tevens ook leuke arrangementen, ook al meerdere keren gedaan met een groep echt een aanrader.
Team-uitje met als activiteiten lasergame een bowlen, afgesloten met tafelgrill. Op zich prima verzorgd, maar geen in het oog springende bijzonderheden. Grootste pluspunt is dat je hier veel verschillende activiteiten onder 1 dak hebt.
Een zeer geslaagde middag/avond gehad hebben ons prima vermaakt bediening was super en het eten was ook goed
Verschrikkelijke service. We hebben in totaal 1,5 uur extra moeten wachten op alles, zonder zeker te weten of de activiteit doorging. Geen enkel begrip voor de situatie, ontzettend onaardige en respectloze mensen achter de balie, ga hier niet naartoe als je leuke middag wilt hebben!!
Kartplaza is tegenwoordig nogal vergane glorie. Onderhoud aan het pand is er al jaren niet meer gedaan, de wc's sterk verouderd en bijvoorbeeld de bediening van het systeem van de bowlingbaan heeft ook z'n beste tijd gehad... Buffet was OK maar daar was ook alles mee gezegd.
Verschrikkelijke service. Met een groep van 15 vrienden gereserveerd voor het lasergamen en bowlen. Ten eerste moesten we 45 kwartier wachten omdat de lasergame het niet deed. Geen excuses alleen de melding dat we weer weg konden gaan of dat we konden wachten totdat onze bowlingbaan vrij was. Daarnaast was de lasergame al 2 uur voor onze aankomst kapot, maar zijn wij daarover niet geïnformeerd. Op de vraag hoe we het konden oplossen werd na een half uur verteld dat we een gratis rondje konden krijgen van de bar. Bij het betalen werd dit weer ontkent en werden wij als onvriendelijke groep bestempeld. Als je vriendelijk geholpen wil worden, kun je beter een andere plek zoeken.
Mijn zoon vond het erg leuk om hier te karten
Karten, paintballen, lasergamen, bowlen, escape room, allemaal activiteiten om te doen op één plek. Leuk dagje uit voor vrienden, familie of grotere groepen. Reserveren aanbevolen en check de prijzen even van tevoren, want als je alles wil doen ben je wel een zakcentje kwijt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid