facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kartbaan Terneuzen

Adres: Zeelandlaan 3, 4538 CA Terneuzen
Telefoonnummer: 0652105868
Stad: Terneuzen
Route: Zeelandlaan 3
Postcode: 4538 CA


Recensies
Leuke baan en personeel. Kom hier ieder jaar met mijn zoon en maatje. Jaarlijks uitje carten. Tot straksss
Goede baan, vriendelijk personeel, fijne karts, personeel laat even zien hoe je het best een goede ronde neer kan zetten. Heb een leuke ervaring gehad! Helmen hadden hun tijd wel gehad
Leuke kartbaan, maar mijn kart had een klein probleem met gas geven. Wel snel kunnen wisselen. De volgende heat vloog er bij iemand een wiel af... Kan toeval zijn maar vond het opvallend. Bar boven is wat oud, maar voldoet.
Een top beleving. Een betere kartbaan bestaat niet. Restaurant is prima en vriendelijk personeel. De instructies worden goed doorgenomen met diegene die voor het eerst gaan rijden. De instructeurs weten waar ze het over hebben.
Personeel bij receptie niet vriendelijk, ritjes zijn wel erg kort maar ook duur, weinig/geen uitleg voor kinderen die rijden bv voor eerste keer
Super chagrijnig personeel, geen briefing van tevoren. Vervolgens word je letterlijk uitgefoeterd ! als je een vlag niet snapt zonder dat men het uitgelegd heeft. Echt schandalig. Helmen zijn veel te groot. Binnen een viezige bende. Raad deze zaak niet aan.
Leuk voor een dagje. Leuke baan. Had wel 1 kart die paar keer uitviel, en een kart die niet optrok na remmen. Restaurant is summier, kampen met lekkage en de kachel binnen staat uit. Dus ga hier alleen heen voor 2 of 3 heats, verwacht er verder niet veel van!
Leuke baan,goede karts echter was het windstil en ondanks dat de buitendeuren open stonden bleven er teveel uitlaatgassen binnen hangen.
Als niet pro-karter moet je hier niet zijn. Je wordt van alle kanten voorbij gevlogen met frustratie van beide kanten. Gewoon onveilig.
Karten met benzine karts indoor. Was leuk personeel is vriendelijk. Vond wel dat je de uitlaatgassen heel goed rook, ook in het horeca gedeelte. We zijn er in het verleden vaker geweest toen is dit niet zo opgevallen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid