facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kartbaan Duiven

Kartbaan Duiven

Info

Kartbaan Duiven de spectaculairste kartbaan van Nederland!

Geschiedenis

Kartbaan Duiven de spectaculairste kartbaan van Nederland!

Individueel karten.
Groeps arrangementen.
Personeelsfeesten. (tot 350 personen)
All-inn arrangementen, de goedkoopste van Nederland.
Verjaardagen.
Jubileum feesten
Vergaderingen (hele dag mogelijk)
Vanaf 100 personen volledig af huren.
Buffetten.
Kinderfeestjes.
Kinderkarten.
Vrijgezellenfeesten.



"Indoor kartbaan Duiven"
Adres: Nieuwgraaf 5, 6921 RJ Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 026-3115997
Stad: Duiven
Route: Nieuwgraaf 5
Postcode: 6921 RJ


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 23:00
Dinsdag: 14:00 - 23:00
Woensdag: 14:00 - 23:00
Donderdag: 14:00 - 23:00
Vrijdag: 14:00 - 23:00
Zaterdag: 13:00 - 23:00
Zondag: 13:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Kartbaan Doetinchem, Kartbaan Duiven plattegrond, Karten Nijmegen, Lengte Kartbaan Duiven, Karten Gelderland, Kartbaan Winterswijk, Karten Ede, Kartbaan duiven arrangement
Recensies
Belachelijk gemaakt met lengteverschil. Ik ben zelf 157 cm en mocht toen 2022 wel rijden op volwassene kart, maar vandaag niet. Ik kreeg refund, maar heb geen pret vandaag dus ook geen 3 sterren of hoger waard.
Hele leuke baan voor de jongeren onder ons. Onder de 160 cm. Wel jammer dat er ouders mogen meerijden die geen rekening houden met het feit dat er vooral jongeren op de baan rijden. Dat loopt nog een keer fout af.
Leuke baan! Glibberig maar dat maakt het ook weer uitdagend! Daarnaast als mensen niet naar de blauwe lampen kijken is het een lastige baan om in te halen op de baan Laatste heat die we er reden was aardig vervelend. onervarenheid van mensen helpt niet, daar is de baan te smal voor. Keer op keer stonden er mensen omgekeerd op de baan, tot grote ergernis. Gelukkig na wat overleg gaven de mensen ons een extra heat. Al met al toch een leuke ervaring gehad hier!
2 heats gereden met 3 ervaren vrienden op 5-5-2023, de 2e heat waren we met zen 12en. Vooral kinderen Elk rondje was er wel wat gebeurd, dit gemeld bij de werknemers, en we kregen een 3e heat gratis! Netjes opgelost door de werknemers! Zo komen wij de volgende keer weer! Leuke baan verder!
Voor de eerste keer wezen karten in duiven Ik vind het een leuke baan om te rijden. Alleen onze 2e heat waren we met 12 man op de baan en waarbij hij iedere ronde 2a 3 keer stil stonden omdat mensen vast of ergens tegen aan zaten. Dus we konden bijna niet normaal rijden. Gelukkig zag en snapte het personeel dat ook en hebben het perfect met ons geregeld
Best een leuke kartplek, alleen erg slechte baan, en wat minder mooie karts. Voor het bedrag was ik liever ergens anders geweest waar een mooiere baan en karts is, maar hun waren vroeg open. Is zeker een aanrader als er verder niks open is!
Er werd tijdens de heat totaal niet gekeken naar de vlaggen en dit werd gewoon geaccepteerd. Ik heb geen enkele vrije ronde gehad. Ik zal de volgende keer wat meer doorvragen maar ik vind het asociaal dat wij bij 2 andere grote gezinnen in 1 heat geplaatst zijn. In totaal waren er 11 mensen op de baan waaronder 5/6 kinderen die geen ruimte willen geven en er liever samen af zouden gaan dan je voorbij laten. Het is een hele mooie baan waar je voor mijn gevoel echt de limiet op moet zoeken maar dit was absoluut niet mogelijk.
Vriendelijk personeel, goed eten, alleen jammer dat er met dit extreem warme weer maar 1kan ranje bij kinderfeestje zit.... maar zeker voor herhaling vatbaar!
Leuke baan maar niet heen gaan als je cadeaubonnen hebt gekocht. We hadden vier bonnen voor een heat en moesten bijbetalen omdat de prijs in de tussentijd verhoogd was. De bonnen hebben geen geldbedrag erop staan dus niet te controleren. Volgens mij mag je dan wettelijk geen extra geld vragen. Personeel was onvermurwbaar.
top plek heerlijk kunnen rijden ook erg leuk dat er 2 verdiepingen zijn muren zijn wel hard als je er tegen aan rijdt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid