facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kartbaan Driebergen

Kartbaan Driebergen

Info

Kartbaan Driebergen

Geschiedenis

In de vriendelijke en groene omgeving van het landelijke driebergen ligt vlak langs de rijksweg A12 Utrecht-Arnhem het kartcircuit Driebergen. Het circuit is makkelijk bereikbaar en beschikt over voldoende parkeerruimte.

Adres: De Woerd 7, 3972KD Driebergen
Telefoonnummer: 0343-515278
Stad: Driebergen
Route: De Woerd 7
Postcode: 3972KD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoenderdaal Golf Hoenderdaal Golf 361 meter Fantastische sportlocatie, wordt alleen hard gebald als je ernaartoe moet in de regen...
TV Risenborgh TV Risenborgh 361 meter Tennis vrienden en vriendinnen.
Health Center Hoenderdaal Health Center Hoenderdaal 361 meter Fantastische sportlocatie, wordt alleen hard gebald als je ernaartoe moet in de regen...
MOhouse MOhouse 887 meter MOhouse biedt een verblijf voor iedereen die even tot zichzelf wil komen. Luxe privé-...
DMHC Shinty DMHC Shinty 1 km Op het bospad naar de club kunnen 2 auto’s niet passeren. Het parkeerterrein is te kl...
Tennisvereniging Manger Cats Tennisvereniging Manger Cats 3 km Ik ga akkoord met wat de kinderen zeiden. Ze vinden het geweldig, absoluut. Ze vinden...
Recensies
De baan zelf is erg leuk om te rijden. Ik vond de sfeer gemoedelijk/kneuterig en niet wat ik gewend ben van de grotere kartbanen. Dat heeft wel zijn charme ook al zijn de faciliteiten wat gedateerd. De tijdsregistratie was voor mijn gevoel niet accuraat of wellicht niet duidelijk hoe het werkte. Onthoudt in ieder geval goed je kartnummer... het systeem werkt niet met namen.
Supergaaf die snelheid! Ze hadden speciale kart zodat mijn zoon van 10 jaar zelf kon karten. Na 1 heat wilde hij gelijk weer. Professionele mensen hier..top en zeker een uitgaans tip!
Heerlijk gekart hier! Personeel is vriendelijk maar zou af en toe wel ietsjes beter op kunnen letten en de baan is heel erg leuk, karts rijden verder prima! Ook was een foutje dat werd gemaakt met de lengte van de heats heel keurig opgelost. Er worden hier overigens geen vlaggen gebruikt, en 50km karts rijden tegelijkertijd met 70km karts wat niet super handig is.
Leuke buitenbaan zonder veel toeters en bellen. Baan is uitdagend genoeg met voldoende variatie aan bochten en een lang recht stuk waar zelfs de zwaardere personen op snelheid kunnen komen. De medewerkers familie bedrijf zijn zeer vriendelijk. Verder zijn er veel mensen die er heen komen met een eigen kart. Bij eventuele beginnelingen die een kart 50km/h of 70km/h huren haalt men de privé rijders even van de baan. Mocht een kart niet bevallen omwille van inhouden / sturen etc dan kan je dit gerust bekend maken bij de leiding en krijg je een vervanger. Eventuele verloren tijd houd men rekening mee, zeer netjes!
Een erg mooie en leuke baan! Wel is de techniek voor de tijden niet goed. Er wordt met karts gereden die 50 kmh gaan en 70 kmh, maar ze rijden wel in dezelfde heat. Dit is vooral bij onervaren coureurs niet veilig en zou niet samen mogen gaan. Tevens zijn er geen medewerkers langs de baan voor de veiligheid en het vlaggen.
Leuke buitenbaan met frisse jonge huurkarts. Helaas mag je niet meer met eigenkarts rijden vanwege vergunningen Maar zeker de moeite waard om eens te gaan karten. De snelle karts zijn een aanrader. Wij rijden hier met onze dochter van 10 1.50m en die past prima in de karts.
Wat een leuke baan. Maar wel erg gevaarlijk. Zo kan je in bocht 8 zo in de bomen belanden. Ook zijn sommige gewoon te oud om te karten. Vooral als ze rondjes boven de minuut rijden. Wel heel erg genoten en lekker gevochten wel op de baan dan. Ook was het buiten en dat is zeker al een pluspunt! Topdag gehad!!
Kartcircuit Driebergen is een openlucht kartbaan. Je kunt hier heerlijk rondjes afleggen onder een stralende zon, maar ook een bui en daarmee op een natte baan ontdekken of je dezelfde voertuigbeheersing hebt als Max Verstappen. Zeker 2 of meer bezoeken waard.
Fantastische kartbaan met enorm vriendelijk en fijn personeel. Ik kom hier graag en raad anderen ook aan om hier te komen karten!
Kartcircuit Driebergen is een baan van asvalt van 75 meter lang. Je kan kiezen voor een 50 km of 70 km kart. Als je geen ervaring hebt of je wil met elkaar lekker karten is het zeker een aanrader. Ook voor de ervaren rijders is het leuk om persoonlijke record te verbeteren. Als je klaar bent, dan kan je een lijst krijgen met de ronde tijden. Het personeel is daar erg klantvriendelijk. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid