facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karsten Wonen

Karsten Wonen

Geschiedenis

DE winkel om van je huis een thuis te maken. Laat je verrassen en inspireren door onze uitgebreide collectie behang, vloeren, raambekleding en meer.
Uiteraard zijn en blijven we nog altijd HET adres voor professionele verven/lakken en schildersbenodigdheden.
Kom eens binnen, de koffie staat klaar...

Adres: Zuiderhaven 17, 8861 CK Harlingen
Telefoonnummer: 0517412224
ln.hvkp@ofni
Stad: Harlingen
Route: Zuiderhaven 17
Postcode: 8861 CK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: piet karsten harlingen, behangwinkel harlingen, piet karsten overleden, pietkarsten harlingen, behang harlingen, van brederode den helder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Living Centre Oostpoort Living Centre Oostpoort 3 km Staat dat het een outlet winkel is maar daarvoor zijn de meubels te duur. Zitten drie...
Recensies
Prima zaak met deskundig advies en ruim assortiment van behang verf en woondecoratie
Mooie raambekleding gekocht! Erg tevreden! Snel op afspraak ingemeten en ook vlot geleverd en geplaatst.
Bestelling opgehaald, we kregen het juiste behang mee. Heel mooi. Een maand later weer geweest, we wilden lijm om een kastdeur te behangen, ze noteerden ons nummer en zouden ons bellen.......we waren nog niet thuis of er werd al gebeld, ze hadden wat gevonden en voor ons een nieuw liter blik gevuld! Top service,........en het behang blijft zitten op die kast !
Wat een service, en wat een kennis van zaken. Geweldig. Zo zou je in elke winkel geholpen willen worden, dan kocht er niemand meer online.
Karsten Wonen is een echte aanrader! Ik ben er zeer goed geadviseerd en geslaagd! Moeder en dochter vormen een creatief en artistiek team met kennis van zaken. Een echte ‘Snoepwinkel’ voor iedereen die houdt van mooie verfkleuren, behang en verdere woningaankleding. Via de website van het verfmerk Little Green kwam ik bij Karsten Wonen terecht.
Goede specialistische verfwinkel voor goed advies ruime keuze en kwalitatief goede verf. Verwacht geen Gamma prijzen maar de investering is het zeker waard.
Super mooie winkel. Met vakkundig personeel. Creatief zeer de moeite waard
Uitstekend advies, veel geduld en prachtige collectie!
Wat je maar wilt....of in ut hoofd hebt...ze realiseren het
Wat een keuze, prachtig. En goede hulp. Vriendelijke medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid