facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karperhoeve Boerenmarkt 2020

Karperhoeve Boerenmarkt 2020

Info

Kom genieten van het boeren buitenleven tijdens de Karperhoeve Boerenmarkt op 20 en 21 juni!

Adres: Zuidbuurt 5, 3141EN Maassluis
Telefoonnummer: +31620156730
Stad: Maassluis
Route: Zuidbuurt 5
Postcode: 3141EN



op zoek naar gerelateerd: Stichting de Karperhoeve, Kinderfeestje Maasland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kookminister De Kookminister 1 km Helaas viel het tegen. Het was niet echt een workshop, gewoon zelf koken. De begeleid...
Maassluis zingt Sela Maassluis zingt Sela 3 km Concert "Maassluis zingt Sela" op 8 november 2019
Guapa joya Guapa joya 3 km Wij stellen een paar keer per jaar een mooie Guapa Joya collectie samen, bestaande ui...
Meet Tall People Meet Tall People 3 km Hello and welcome to my page. A page where tall people can get to know other tall peo...
Recensies
Braderie bezocht. Blijkt dat er ook een gedeelte in de overdekte hal links in het begin was wat heel leuk was. Was niet aangegeven waardoor ik dit he gemist.
Echt geweldig. Markt zelf stelt niet zoveel voor maar voor de kinderen ontzettend leuk. Ook nog prachtig weer. In een woord een fantastische dag.
GEWELDIG! beste manege ever
Wat een aangename verrassing! We werden zeer gastvrij ontvangen in het opkamertje van de boerderij. Heerlijk soepje vooraf en voldoende broodjes met hartig en zoet beleg. Koffie, thee, melk en jus d'orange erbij. Echt smikkelen en smullen. Komen zeker nog eens terug naar deze leuke locatie !
Bij de karperhoeve een boerenlunch gegeten. Het eten was eenvoudig maar voldoende en vers. De inrichting is gezellig echt oud Hollands. Ik miste wel een achtergrond muziek. Gastvrouw is erg vriendelijk. Aandachtspunten zijn er wel, zoals een schoon toilet en haal alsjeblieft die open kattenbak die onder de trap staat weg, dit kan echt niet waar eten geserveerd wordt.
Gisteren 27 okt 2018 hebben wij een Luxe boerenluch genoten maar was niet helemaal zoals afgebeeld op hun site, viel eigelijk tegen. alles afgepast en zeer karig ook misten wij een aantal etenswaren zoals het wel op het menu stond afgebeeld. Sorry maar niet voor herhaling vatbaar.
Leuke omgeving....leuk evenement georganiseerd voor kids laatst.
Zomerkamp was weer fantastisch
Leuke gezellige kleinschalige manege.
Laagdrempelige kleinschalige stal, leuke prettige sfeer op de landelijke open manegedagen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid