facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karoline On Line

Karoline On Line

Info

Entertainment op hoog niveau!

Geschiedenis

Karoline On Line organiseert uitjes zoals groepsuitjes, vrijgezellenfeesten, workshops, rondleidingen en bedrijfsuitjes in Amsterdam & de rest van Nederland.

Adres: JH Leopoldhof 74, 1382TK Weesp
Telefoonnummer: 0634752200
Stad: Weesp
Route: JH Leopoldhof 74
Postcode: 1382TK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Catering-nodig.nl Catering-nodig.nl 597 meter Catering & Freelance kok
Events for Purpose Events for Purpose 1 km Events for Purpose
Studio PG, Weesp - Ontwerp & Realisatie van Beursstands Studio PG, Weesp - Ontwerp & Realisatie van ... 1 km Alles over het ontwerp van beursstands en realisatie ervan. Met een zee aan ervaring ...
Yakhlaf zaal Yakhlaf zaal 1 km Gister mijn bruiloft gehad in deze mooie zaal, naast een topflowerwall te hebben geha...
Total Audio Support Total Audio Support 1 km Ja even tanken en een snack halen
Funk it Up! Event Styling Funk it Up! Event Styling 3 km Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Julia van Funk It Up weet als geen ande...
Recensies
Supergezellige avond gehad met de Kledingbank Noord Holland Noord met Karoline en de pubquiz. Lekker adrem en leuk in elkaar gezet. Daarna lekker gedanst Echt genoten, dank je wel!
Ik heb Karoline ontmoet tijdens een optreden. Mennn wat was ik onder de indruk over het verhaal wat ze toen vertelde. Dat ik toen dacht wat een geweldig, prachtig mooi mens die zo mooi in het leven staat. Ze heeft heel wat gepresteerd dat was mijn drijfveer door haar enthousiasme, haar verhaal, haar spontaniteit, haar gezelligheid want ook al was ik een beetje verlegen om haar iets te vragen ik deed het gewoon terwijl ik normaal nooit op vreemde mensen af stap echt thanks voor die ene zet ook al deed ik het zelf hihihi Haar enthousiasme en energie werkt aanstekelijk waardoor ik dat ook voelde. Top wijffie is het.
Lachen gieren brullen met Karoline als quizmaster van ik hou van Holland ! Wij hebben het spel als afsluiting van een workshop gedaan met het team, gewoon op onze werklocatie. Goed voor de teamspirit ;-
Zaterdag 14 januari jl. was een heel leuke karaokebingo in Lekkerkerk samen met miss Karoline. Leuk, gezellig en gemoedelijk. Echt een aanrader om eens te doen. Gewoon boeken, vooraf even contact met elkaar om door te spreken en de rest loopt vanzelf. Doen!!!!!!!!!!!!!
Ik heb een optreden van Karoline mogen meemaken en ben toen zeer geraakt door haar openhartigheid, haar kracht, haar puurheid en haar positiviteit dat ik vol energie weg ging na het optreden. Ik zou iedereen willen aanraden om dit ook te ervaren en dankzij Karoline met een lach door het leven te lopen!! Laila
Wij hebben Krijn gevraagd om ceremoniemeester te zijn voor onze partnerschapsregistratie en wij hadden geen betere keus kunnen maken. Hij heeft ons een onvergetelijke ceremonie gegeven waar wij en onze gasten het nog steeds over hebben. Erg professioneel van begin tot eind. Een mengsel van het officiële gedeelte met ons eigen verhaal heeft het erg persoonlijk gemaakt met hier en daar een goede doses humor zoals alleen Krijn dit kan. Wij kunnen Krijn aan iedereen van harte aanbevelen. Of het nou als Babs is of een van de vele andere activiteiten die hij en zijn alter ego Karoline verzorgen. Succes gegarandeerd!
Tijd geleden met een grote groep een rondleiding over de wallen gehad van Karoline. Helemaal leuk!!! Vooraf was het eten en drinken ook goed geregeld bij Tante Roosje!! Zeker niet te duur en een avond om nooit te vergeten!!! Dus niet twijfelen, gewoon boeken!
Een heel gezellig bedrijfsuitje gehad met Karoline en Carriere Optiek. Eerst een happie eten op het Rembrandts plein en vervolgens een Wallentour gedaan. Zeker een aanrader als je eens iets anders wil dan een saai uitje met je collega's of vrienden.
Hele leuke avond gehad. Karoline maakt er een feestje van. Veel gelachen en een heerlijke sfeer. Zelfs in tijden van corona!
Voor mijn 30ste verjaardag het 'Ik hou van Holland'-spel gespeeld met de lovely Karoline On Line. Mijn vriendinnen en ik hebben een super gezellige avond gehad! Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid