facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karoe Outdoor

Karoe Outdoor

Info

Karoe is de winkel voor de jager, hengelsporter en buitenmens. Karoe.nl is dealer van de kwaliteitsmerken Härkila, Seeland, Sasta, Swedteam en Deerhunter.

Adres: Lageweg 37 G2, 2222 AG Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 071-7504120
ln.eorak@ofni
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Lageweg 37 G2
Postcode: 2222 AG



op zoek naar gerelateerd: jvs outdoor, mets jachthuis, jachtkleding, deerhunter jachtkleding, jacht en outdoor, jachtartikelen, jachtkleding dames, hemker en bekking
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kitemana Kitemana 155 meter Kitemana is een kiteshop voor kiters door kiters. Alle kitegear wat je denkt nodig te...
Magic Marine Benelux Magic Marine Benelux 214 meter Top service en zeer nette afwerking.
Recensies
Ondanks de verhuizing naar hun nieuwe pand zeer goed contact en prima meedenken ivm een retour omwisselen voor een andere maat. Hoop een dezer dagen de nieuwe zaak te bezoeken.
Hier besteld via internet. Mooie spullen van goede kwaliteit en redelijke prijzen. After sales is slecht. Als je wat besteld krijg je geen ontvangst en betaalbevestiging. Ook op mails word door de klantenservice niet gereageerd. Telefoon word niet opgenomen. Spullen worden vrij laat geleverd.
Jagers missen toch een paar chromosomen, kan je ze niet kwalijk nemen maar ze verzieken toch meer dan ze goedmaken.
Ik heb hier een tweetal schietvesten besteld in verschillende maten om te passen. Het duurde erg lang voordat ze verstuurd werden. Vervolgens één product gehouden en één retour gestuurd. Helaas moest ik bellen om een retourlabel te ontvangen. Na het opsturen moest ik opnieuw bellen om het geld retour te krijgen, waarbij ik te weinig geld retour kreeg. Vervolgens reageerden ze niet meer op de mail en namen ze de telefoon niet meer op. Ik heb een Paypal dispute moeten openen om mijn geld terug te krijgen en ben in het gelijk gesteld. Al met al teleurstellende service, geen aanrader om hier te bestellen. Als je hier iets koopt, betaal dan met Paypal of creditcard zodat je een dispute kan openen. Tip voor de winkel: als je een webshop hebt, doe het dan goed.
Reageren niet op vragen over de levertijd. Zelfs als je bestelling al 3 weken op zich laat wachten.
Zeer tevreden. Verzending van een bestelde Deerhunter jachtbroek ging niet helemaal goed. Gebeld naar Karoe en de broek werd persoonlijk dezelfde dag door de eigenaar naar de post gebracht. De volgende dag hadden we hem. Een week later de winkel bezocht om nog een broek te kopen van Deerhunter. De eigenaar Pieter nam alle tijd om mee te zoeken en we werden weer prima geholpen.
Nemen retouren niet in behandeling, niet bij bestellen mensen, geld kwijt en producten waar je niks aan hebt. Ik heb talloze emails gestuurd en gebeld maar je krijgt een voicemail en je hoort niks meer. Kloten bedrijf, waardeloos
Slecht ,nemen geen telefoon op ,beantwoorden de mail´s niet,bestelling geplaatst op 01/12/22 !!!!
Dit bedrijf haar after sales service is waardeloos, ze reageren niet op mails, telefonische oproepen krijgen geen gehoor en als je via hun site een retour ticket vraagt loopt het systeem vast! Dit bedrijf is een grote schande ik bestel hier nooit meer iets! Wees gewaarschuwd.
Hier besteld via internet. Mooie spullen van goede kwaliteit. After sales is slecht. Retourneren is lastig gemaakt. Telefonisch niet te bereiken. Spullen worden laat geleverd 1 week.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid