facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karma Deleg Chö Phel Ling

Info

Karma Deleg Chö Phel Ling is the seat of HH the 17th Gyalwang Karmapa "Orgyen Trinley Dorje" in the Netherlands. It is situated in Hantum, Friesland.

Adres: Stoepawei 4, 9147BG Hantum
Stad: Hantum
Route: Stoepawei 4
Postcode: 9147BG



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden stoepa Hantum, stoepawei 4, 9147 bg hantum, Verblijf boeddhistisch klooster Nederland, Boeddhistische tempel Nederland, Stoepa Hantum Friesland, Tibetaans Boeddhistisch centrum, Tibetaans centrum, Boeddhisme Leeuwarden
Recensies
Prachtig plekje, verborgen in het Friese landschap. Je waant je echt in een andere wereld.
Vandaag vlaggendag! De oude gebedsvlaggen verwijderd en nieuwe opgehangen. Kye ho. Telkens weer bijzonder om in de tempel te zijn. Gebeurt telkens iets.
Prachtige bijzondere plek met een mooie molen ernaast. Ik heb 2 nachten in een gezellige kamer geslapen. Een hoek in de kamer is ingericht om te mediteren met een soort altaartje en meditatiekussentje ervoor. Je mag gebruik maken van de keuken en in de tempel zitten wanneer je maar wil. Ik heb veel uitleg gekregen over het boeddhisme en de stoepa/tempel daar. In het dorp vlakbij stopt een bus en in een dorp een paar km. verderop is een supermarkt.
Wat ‘n oase van rust, daar waar je het niet verwacht. Mooie tempel.
Enorme leuke ervaring, heel bijzonder om zoiets in Friesland te hebben. De mensen waren erg gastvrij en vriendelijk, aangenaam gesprek gevoerd.
Wat een fantastische plek, wat een rust en wat een aardige mensen.
Heilige plek vol rust en vrede.
Heel mooie serene plek. Heel bijzonder. Vooral ook de gebedsmolens
Mooie boeddhistische tempel met een zeer vriendelijke monnik.
Geweldige plek voor een bezoek. Deze gouden tempel verstopt in het weidse Friese land. Natuurlijk aan de Stoepawei. Naast de watermolen die, nu gemechaniseerd, decennialang deze polder droog hield. Ga voor een meditatie of een eindeloze gang langs de gebedsmolens, die door bezoekers aan het draaien gebracht hun in het binnenste gestapelde gebeden door de wereld verspreiden. Of bezoek de kleurrijke tempel voor een verhaal over de Boeda's of over de door de monnik verfoeide Rothschilds of drink een kop heerlijke thee. Kauw op de miniscule 'gelukspil'. Of krijg een rood wollen draadje met een knoop erin voor eeuwige bescherming. Of laat u berichten over de rol van deze plek in de Koude Oorlog. Alles zeer interessant. En vergeet niet bij het verlaten van het terrein het gouden huisje te omcirkelen om je hebzucht te beteugelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid