facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KarisCrackers

KarisCrackers
"Mooie voedingswarenWij vinden het heerlijk om met elkaar mooie voedingswaren te maken. Zoveel mogelijk met de hand en met pure ingredienten. Bovenal zijn we op zoek naar een goede sfeer waarbij mensen tot hun recht komen.We zijn gezegend met een groep mensen die ons een helpende hand toesteken en die tegelijkertijd leren om zichzelf te ontwikkelen. Allemaal mensen die om wat voor reden dan ook even de ruimte nodig hebben om hun eigen kwaliteiten te ontwikkelen. Onze onderneming neemt niet mensen aan om crackers te bakken, maar bakt crackers om mensen aan te nemen.Zo ontwikkelen wij een eigen versie van een Sociale Onderneming."
Adres: De Weerd 4, 8141 BT Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-745621
Stad: Heino
Route: De Weerd 4
Postcode: 8141 BT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kari's Crackers boekweit, Kari's cracker pakket
Recensies
Bij het ontbijt in ons hotel was er een schaal met bijzonder lekkere knäckebröd van Kari's uit Heino. Wij belden het bedrijf met de vraag waar de knäckebröd verkrijgbaar was. Tot onze verrassing werden we uitgenodigd voor een rondleiding in hun bakkerij in Heino. We werden hartelijk ontvangen met koffie en kregen vervolgens een rondleiding waar we de productie en de medewerkers in actie konden zien. Een prachtig team die trots is op hun werk. Toen we afscheid namen kregen we een doos met een selectie van Kari's knäckebröd mee. Kari's knäckebröd is van oorsprong een Deens product. Het is een ambachtelijk product en is alleen in de betere winkels te koop maar je kan ook online bestellen. Er is een proefpakket die als brievenbus post wordt verstuurd.
Deze crackers zijn echt heerlijk! En daarnaast is het een ontzettend mooi en klantvriendelijk bedrijf. Ik had ergens feedback op gegeven en de manier waarop ze hier mee omgingen, is echt fantastisch! Wat een uitmuntende klantenservice, hulde! Daar kunnen velen nog iets van leren! Ik ben en blijf fan
Een sociaal bedrijf met oog voor de mens en het product. Net bij Kari's Crackers een goed evaluatiegesprek gehad met mijn coachee. Nadien nog wat proefverpakkingen meegekregen. De wortel bieslook variant krijgt van mij een dikke 10. Nu de andere variant nog proberen.
Was een zeer leuke ervaring om daar eens een keer te mogen kijken
Geweldige smaakvolle Crackers ambachtelijk lekker #ikbenfan
Een zeer leuk bedrijf en heerlijke crackers.
Top bedrijf. Het hele sociale aspect hoe ze het bedrijf voeren is bijzonder en word ik blij van. En de crackers zijn ook erg lekker met verschillende varianten.
Heel leuk groot assortiment
Lekkerste crackers van Nederland!
Meer dan heerlijk, levendig, voortreffelijk en gezond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid