facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor karinskruiden.nl

karinskruiden.nl

Info

Wat te doen met kruiden en vruchten? Zowel culinair, medicinaal als verzorgend zijn kruiden bij uitstek geschikt om te gebruiken.

Geschiedenis

Ik ben Karin en woon in Lutten en alles wat bloeit en groeit boeit, in alle eenvoud!

Al heel lang ben ik bezig met het maken van jam en kruidenthee. Alles wat je kan met kruiden en vruchten op culinair gebied, maar ook ter ondersteuning van het welzijn van lichaam en geest.

Adres: Anerweg-Noord 152, 7775 AW Lutten, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31653973957
Stad: Lutten
Route: Anerweg-Noord 152
Postcode: 7775 AW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum Altena Tuincentrum Altena 71 meter Goed en niet duur
Champagne Service Champagne Service 1 km Heeft u iets te vieren? Champagne service bied uitkomst.
Bloemenhuis Marjanne Bloemenhuis Marjanne 2 km Gezellige en prachtige winkel, de moeite waard om een bezoekje te brengen. Goede kwal...
Tegelhandel Pieter Meijer Tegelhandel Pieter Meijer 2 km Super mooie tegels uitgekozen. Vervolgens duidelijk aangegeven wanneer de tegels gepl...
Gwoon Bernhard & Jarina Gwoon Bernhard & Jarina 2 km Gwoon Bernhard en jarina
BRT Handelsonderneming BRT Handelsonderneming 4 km Goede in formaat
Recensies
Mooie website, waarop alle producten duidelijk zijn terug te vinden met foto en prijs. Karin maakt de heerlijkste jammen en siropen. Ook heb ik de smeerwortel/lavendel zalf geprobeerd op mijn pijnlijke, zwaar gekneusde elleboog. De pijn werd meteen verzacht en de vettige crème bevordert de wondgenezing. Bovendien ruikt het ook nog lekker! Karin en Johan zijn hele vriendelijke en behulpzame mensen. Karin is bovendien vakkundig, ze weet precies wat je nodig hebt bij welk kwaaltje. Ik ga zeker meer producten van Karin aan schaffen.
Supervriendelijk! Veel bonusmateriaal aan uitleg over de medicinale planten / rondleiding in de tuin en leuke producten!
Lieve mensen. Puur natuur producten voor een klein prijsje. Alles zelf gemaakt en meest uit eigen tuin. Leuk klein winkeltje.
Super goeie handel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid