facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karin Zwanenburg Makelaardij

"Professionele dienstverlening met een glimlachWaarom zou je voor Zwanenburg Makelaardij kiezen? De meeste makelaarskantoren doen toch ongeveer hetzelfde? Wij doen er alles aan om ons te onderscheiden op het gebied van klantgerichtheid. Tevreden opdrachtgevers, daar doen we het voor. Of het nu om verkoop, aankoop, verhuur, een taxatie of een andere dienst gaat, we willen altijd het beste voor jou als klant.Aandacht of zwaandacht?Aandacht voor onze klanten, dat vinden wij belangrijk. En wij doen er alles aan om daarin uit te blinken. Dat merk je aan onze open communicatie, positieve instelling en bereikbaarheid.Spreekt onze werkwijze je aan? Laten we het samen doen.Team Zwanenburg MakelaardijJan en Karin ZwanenburgAnja Woldring"
Adres: 8 De Goorn Hoek, 7841 HC Sleen
Telefoonnummer: +31591304050
Stad: Sleen
Route: 8 De Goorn Hoek
Postcode: 7841 HC


Recensies
Enige makelaar waar ik echt een goede ervaring mee heb gehad. Zowel verkoop als aankoop via Zwanenburg geregeld en kan ze absoluut aanbevelen. Ze komen afspraken na zoals het hoort, goede communicatie en je eigen inbreng als klant wordt serieus genomen. Samengevat een professionele makelaardij welke ten zeerste aan te bevelen is!
Wij hebben het ouderlijk huis verkocht in het Odoornerveen via Zwanenburg makelaardij te Sleen. Wij willen Jan en Karin heel erg bedanken voor alle ondersteuning en het meedenken over het oplossen van problemen. Wij zijn heel erg tevreden over makelaardij Zwanenburg!!
Onlangs een woning aangekocht met bemiddeling van Zwanenburg Makelaardij, zeer tevreden over de telefonische informatie vooraf inzake de bemiddeling, kosten en mogelijkheden. Vervolgens begeleiding tijdens de bezichtiging en daarna het aankoop proces. Allemaal tot grote tevredenheid en tussendoor ook telefonische aansturing over lopende in de gaten te houden zaken. Kortom, tevreden klant ;-
Erg fijne, vriendelijke en deskundige makelaar om mee samen te werken. Staat altijd klaar en presenteert de woning mooi en ziet echt de mogelijkheden van een woning. Iedereen waarmee we contact hebben gehad op het kantoor is vriendelijk en behulpzaam. Zou deze makelaar zeker aanbevelen.
Fijne makelaar die meedenkt en goed advies geeft. Zowel in de verhuur als met de verkoop.
Wij hebben Zwanenburg makelaardij gevraagd om hulp en advies bij het bezichtigen van een bepaalde woning. Ze zijn uiterst vriendelijk, flexibel en de communicatie is snel en persoonlijk. Zeker een aanrader!
Wil graag dat je een mondkapje draagt maar communiceert dit niet via mail of telefoon als je een afspraak hebt gemaakt voor een bezichtiging. Erg geïrriteerd als je geen mondkapje draagt maar wel de 1.5m in acht neemt. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.
Wij zijn zeer tevreden over Karin Zwanenburg Makelaardij, haar deskundigheid, services, advies en enthousiasme! Dank je Karin! Ton en Wil Besselink
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid