facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karin Wagteveld, autisme specialist jeugd

Karin Wagteveld, autisme specialist jeugd

Info

Karin Wagteveld is er voor opvoeders van kinderen met ASS, hun leerkrachten en familie en vrienden. Voor begeleiding, advies en training.

Geschiedenis

Een pagina voor iedereen die zich betrokken voelt bij passend onderwijs, de jeugdhulpverlening, mensen met autisme, leren en ontwikkelen.
Soms met pedagogische adviezen of inspirerende plaatjes met tekst.
Dit alles om kennis te delen en begrip te kweken voor ouders en de jeugd waarmee ik werk.



"Iedereen met Autisme, of zonder Autisme, met een hulpvraag kan zich aanmelden voor een kennismakings gesprek.Het is mijn passie om samen met jou verbetering in jouw leven in gang te zetten.Dit doe ik onder andere door specialistische hulp te bieden voor jeugd en volwassenen met Autisme die problemen ervaren bij het dagelijks functioneren.Ik bied ouders van kinderen met een vorm van Autisme deskundige hulp en ondersteuning bij leer-en opvoedingsproblemen.Als vaste coach of begeleider ondersteun ik waar en wanneer dit nodig is.Vraaggericht. De ouders of de volwassen persoon met Autisme heeft de regie.Lees verder op de website van Karinwagteveld."
Adres: 8862 BS Harlingen
Telefoonnummer: 0650433271
Stad: Harlingen
Postcode: 8862 BS


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid