facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karin Keesmaat fotograaf bij Kijk-Kunst Fotografie

Info

Kijk-Kunst Fotografie, de Andere kijk op foto's!

Geschiedenis

Een ‘andere manier van fotograferen’. Dat stond mij voor ogen toen ik in 2010 van start ging met mijn bedrijf. Die ‘andere manier’ krijgt vorm door mij in te leven in wat je wilt laten vastleggen. Is dat een productafbeelding, bedrijfsreportage, portret of bruidsreportage?

Bij een productafbeelding kun je natuurlijk sec het product laten zien. Soms heel boeiend maar heel vaak kan het wel iets sprankelender of spannender. Juist door toevoeging van enkele elementen of een geheel andere belichting. Maar ook door het product vanuit een geheel andere positie te fotograferen.

Bij een bedrijfsreportage probeer ik meer spanning in de beelden te brengen. En dat lukt mij altijd!

Hierdoor ontstaan dan geheel andere beelden die weer meer tot de verbeelding spreken. Hoe? Door mij in te leven, buiten de standaard patronen te denken en creatief te zijn.

Portretten maak ik graag van iedereen. Ik vind dat elk mens goed op de foto kan. Ook hier geldt dat mijn passie me helpt om briljante foto’s te maken, geheel afgestemd op het doel van de opdrachtgever. Een afbeelding in een mooie lijst, op heel speciaal materiaal of alleen geschikt voor gebruik op de social media. Ik weet precies waar ik op moet letten!

Bruidsreportages zijn de droom van elke fotograaf. Juist op die speciale dag de mooiste platen schieten. En dan daarna presenteren als afdrukken of op de Ipad. Ik ben van alle markten thuis.

Ik heb een heerlijk vak omdat ik met vele mensen samenwerk en ik voor hen vaak de mooiste afbeeldingen mag maken. In ‘gewone’ of ‘speciale’ situaties. Ik denk graag mee en weet telkens te verrassen met eigenlijk kunstfotografie

Adres: Loubergweg 44, 6961EK Eerbeek
Telefoonnummer: 0617652401
Stad: Eerbeek
Route: Loubergweg 44
Postcode: 6961EK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sprintfoto Sprintfoto 634 meter Helaas is deze fijne winkel definitief gesloten. Jammer voor Eerbeek.
Fleur Fotografie Fleur Fotografie 671 meter Vertaald door Google Verbazingwekkende kwaliteit, echt buitenwijkfoto's Origineel Am...
SPOT Fotografie SPOT Fotografie 2 km Karakter portretten met een rauw randje. Gun jezelf of je kinderen ook zo'n vette por...
Francine Boer Photography Francine Boer Photography 66 km I love capturing moments, love, families and above all: Adventures!
Recensies
Hele mooie foto's van onze speciale dag. Karin reageert snel, luistert naar je wensen en is creatief in haar manier van fotograferen. Wij wilden graag wat speelsere foto's en zijn erg tevreden met het eindresultaat!
Een hele leuke enthousiaste fotografe die de kinderen meteen op hun gemak stelt zodat het lachen voor de camera vanzelf gaat.
Karin legt beleving vast. Op ons openingsfeest van ons nieuwe bedrijfspand was ze onze fotograaf. Ook al was zij zelf vrijwel onzichtbaar voor ons, ze wist alles vast te leggen van deze prachtige middag. Met name de beleving is belangrijk voor ons en dat heeft ze op een mooie manier vast gelegd. Dank je wel Karin!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid