facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kareltje Kebap

Kareltje Kebap

Info

Eethuis Kareltje Kebap Someren-Eind

Geschiedenis

Oner Asci, in de regio bekend als Kareltje Kebap van de mobiele kebabkraam, opende op zaterdag 18 oktober een Turks restaurant aan de Van den Eijndelaan 1 in Someren-Eind.

Adres: Van den Eijndelaan 1, 5712 BS Someren-Eind
Telefoonnummer: 06-85414098
Stad: Someren-Eind
Route: Van den Eijndelaan 1
Postcode: 5712 BS



op zoek naar gerelateerd: Sphinx Someren, MeeR Someren, Thuisbezorgd Someren
Recensies
Vanavond een calzone döner met aparte friet en een köfte schotel besteld. Het viel op dat de döner niet vers wordt afgesneden maar wordt opgebakken in de pan. Reden: we hebben hier geen tijd voor. Thuis was het een teleurstelling. Friet niet goed afgebakken het was niet gaar en bleek. Friet lag voor de helft op de groente waardoor hij ook nog slap en week was. De groente hetzelfde verhaal, te rauw en bovendien meer ui dan wat anders, bakje verse sla was goed maar de knoflooksaus was te waterig. De köfte was prima portiegrootte ook. De calzone was helaas ook niet gaar en ja die opgebakken döner is niet zo lekker niet lekker gaar en bleek, als vers gesneden. Ook hier meer uien dan wat anders. Hygiëne was ook niet top, er werd geregeld met de hand aan de neus gepoetst en de andere dame zat zich wel erg uitgebreid onder haar shirt te krabben. Als je de drukte niet aan kunt moet je het anders gaan verdelen en het eten pas wegsturen als het goed is. Niet voor herhaling vatbaar wel €30 armer en 25 cent idealkosten LEES OOK ZIJN REACTIE OP EET.NU :-
Vandaag een pizza calzone kip besteld. Kip is ver te zoeken. een paar stukjes kip kebap kom je tegen i.p.v. stuken kipfilets. verder zit er onderhand een hele ui in waar je op zit te kauwen. Deeg is ook niet gaar! Dit heeft niets met een calzone kip te maken. Echt, mij zien ze hier niet meer. Wat een aanfluiting! Vegetarische menuopties: N.v.t. Kindvriendelijkheid: N.v.t. Parkeren: N.v.t. Rolstoeltoegankelijkheid: N.v.t. Speciale dieetwensen: N.v.t.
Super eten en mooie zaak kunnen somigen nog veel van leren
Vandaag hier eten besteld, eten was wel redelijk. Niet geweldig maar ook zeker niet slecht. Ik had eten besteld via hun website, maar helaas tijd van website en wanneer eten klaar was zat veel verschil in. Hierdoor heb ik helaas hoet toeteren, feesten en rellen van Marokko gemist. Hun motto is: Met middelmatig eten kom je er ook, maar wachten doe je zowiezo. Ik ben zeer verdrietig en verveeld.
Het eten is heerlijk en je wordt gastvrij ontvangen.Eten: 5/5
Pizza zonder pizza saus echt niet te eten zeer triest
Durum döner Heel erg lekker Echt een aanrader
Al meerdere keren hier iets besteld. Dit keer 2 x kip doner met extra. Super weer. Heb dan ook moeite met de negatieve reacties die ik lees niet eerder pizza besteld. Zeker niet te duur.
Slecht niet gaar afval vlees en te duur!!
Lekker eten goed op smaak. Zeker aanrader ga zeker vaker bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid