facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kareltje

Kareltje
Adres: burchtplein 5, 5256 EA Heusden, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0416660039
Stad: Heusden
Route: burchtplein 5
Postcode: 5256 EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Biljart Concordia Café Biljart Concordia 105 meter Leuke bar, gezellige sfeer.
Eetcafe Havenzicht Eetcafe Havenzicht 170 meter Goed en gezellig personeel , mooie locatie en lekker genieten van hapje en drankje .z...
Eetcafé Havenzicht Eetcafé Havenzicht 182 meter Heerlijk gegeten, nette vriendelijke bediening, mooie porties, mooi opgemaakt
De Kraag De Kraag 58 km Feesten en partyen
Recensies
Een wandeling door oud Heusden met Pinksteren daar hoort een terrasje bij. Omdat we de auto geparkeerd hadden dichtbij de dijk, ben ik meteen nieuwsgierig naar wat daar in de buurt ligt. Zoals dit terrasje met een antiek park. Heerlijk zonnetje en een menu boekje met de historie van dit café. Uiteraard kiezen we dan voor homemade producten: Kareltje blond, een Kareltje koffie met een bourgognisch stuk appeltaart. Heerlijk! Personeel is zeer vriendelijk en relaxed. Service is goed en snel. We komen hier graag terug.
GEZELLIG, SFEERVOL Vandaag voor de eerste keer geweest. Wat een bijzonder leuk en sfeervol café. Leuke zithoekjes en bijzondere enthourage. Gastvriendelijke medewerkers en eigenaren die een praatje komen maken echt dorps. Heerlijke zelfgemaakte likeuren voor een betaalbare prijs. Prima drankenkaart, diverse borrelplankjes en lekkere tosti’s. Bijzonder, sfeervol en gezellig zitten!
Leuk! Eigen bierbrouwerijtje, jenever en likeuren zelfgestookt. Lekker en eenvoudig eten op de kaart.
Alleen Kareltje zelf is al vijf sterren waard. Daarnaast nog de fantastische producten uit de brouwerij, de jenevers en de reuze tosti’s. De eigenaren zijn altijd erg gastvrij en het is er heel gemoedelijk.
Heel leuk plekje met gezellig karakteristieke interieur echt een er ervaring. Geen vijf sterren van wegen de prijs. Maar echt de kusjes van mij en men vriendinnen
Vreselijk, hier gaan we nooit meer toe! Een frietje met snack is echt een kinderfrietje met snack niks geen rauwkost ofzo erbij en het was totaal niet lekker en ook nog eens heel duur.
In het leukste nisje sinds tijden gezeten, duizenden bieretiketten maken een lekker snackplankje compleet, samen met een proefplankje van Kareltje bier, lokaal gebrouwen; hoe leuk is dat : Het is even zoeken, maar de moeite waard!
Gezellig cafe met leuk terras m we hadden een proefplankje besteld met 3 verschillende biertjes in een klein speciaal glaasje. En een likeurplankje met 4 verschillende likeuren. Erg leuk om te doen je krijgt er ook nog blokjes kaas bij.
Leuke lokatie. Vriendelijke bediening. Zeer attent.
OER-gezellige plek. Weg de vismarkt drukte. Authentieke inrichting & lekkere appelgebak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid