facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karba recreatiecentrum

Karba recreatiecentrum

Info

Bij recreatiecentrum Karba kan je karten. Op aanvraag kunnen groepen terecht voor een kartwedstrijd gecombineerd met barbecue.



"Echt karten doe je buiten! Karba/Kartcentrum Zwolle is compleet gerenoveerd. Nieuwe karts, startlampen, tijdwaarneming en kerbstones!"
Adres: Heinoseweg 10, 8026 PC Zwolle
Telefoonnummer: 0529401203
Stad: Zwolle
Route: Heinoseweg 10
Postcode: 8026 PC



op zoek naar gerelateerd: Indoor karten Zwolle, Karten Zwolle IJsselhallen, Kobalt Zwolle, Elektrisch karten Zwolle, Kartbaan Zwolle Kobalt, Karten Overijssel, Opening kartbaan Zwolle, Duo kart huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AKA Escape Rooms AKA Escape Rooms 7 km Beleef een spannend avontuur in onze Victoriaanse escape rooms! Ontsnap jij binnen de...
Recensies
Ik ben samen met mijn zus hier gaan karten. Wij hadden vanwege de regen een hele baan voor onszelf. Ik kan je vertellen dat de regen het een stuk leuker maakt, je moet nog meer sturen en nog meer opletten dat je niet uit de bocht vliegt. Dus schrik niet als het slecht weer is, maar wees juist blij! De staff was super vriendelijk en heel behulpzaam, ze wilden zelfs de bijgevoegde foto's voor ons maken. Wij hebben gekozen om 2x een rit te doen. Niet direct achter elkaar aan, zodat je eventjes kan bijkletsen tussendoor. Een tweede rit is zeker aan te raden, de eerste rit heb je nog niet genoeg tijd om echt lekker in de flow te komen. Dus minimaal twee ritten! De toiletten waren zeer schoon, wat je ook niet overal ziet helaas, dus zeker een pluspunt. De helm en kart zitten heel goed dus hier valt ook niet te klagen. Al met al een geweldige ervaring. Een 5 sterren van mij dus!
Mijn zoon heeft daar nu 2 keer gekart op de vernieuwde baan. Wat een mooie baan en leuke kantine met een heel groot overdekt terras waar je goed overzicht hebt op de baan. Vriendelijk personeel, ook bij de karts. Mijn zoon reed 1 heat in een kart die slecht was. Hij werd door iedereen ingehaald. Hij wilde zelf niet de pitstraat in rijden dus ik ben er naar toe gelopen en na de heat hebben ze die kart eruit gehaald en hij mocht nog een heat in een andere kart. Top! Is een uur rijden maar is het waard. Echt leuke baan, lekker breed ook. Goede mogelijkheden om in te halen. Nu wachten op het grote scherm buiten waar je de rondetijden op kunt zien.
Het was hier in de ochtend in augustus 2022 lekker racen samen met mijn zoon 11 jaar. Vriendelijk personeel. Een heat 10 min voor volwassenen kost EUR 16,50 en een heat voor kinderen EUR 13,50. Je kunt er een mutsje verplicht als je geen eigen helm hebt kopen voor onder de helm EUR 1,-. Je hebt er gratis kluisjes voor je spullen. Komen zeker weer eens terug!
Leuke plek om een keertje te karten er heerst een fijne sfeer op en rondom de baan. Mooie buiten baan met een lekkere flow en afwisselend zon en schaduw op de baan door de bomen rondom het parcour. Prima karts en vriendelijk personeel.
Hele leuke plek om te karten. Je kunt je tijd nemen en het is een hele mooie baan ook.
Superleuke Kartbaan! Karts gaan hard genoeg en voldoende bochten om flink te driften
Sinds de verbouwing is het echt super mooi geworden. Het voelt nu als een echte kartbaan met echte karts. Vroeger ben ik wel eens bij de oude karba geweest dat waren toch meer skelters in vergelijking. Je kan lekker competitief rijden met volle g krachten. Aanrader helemaal als je later nog eens naar de kartbaan in lelystad wil die van dezelfde eigenaren is. Daar heb je nog snellere karts eventueel dus dit is een mooie begin baan!
We zijn hier 14/8/22 heen geweest met een groep van 5. Ieder heeft zijn mening gedeelt om de review zo divers mogelijk te maken. Dit zijn onze bevindingen: De karts zijn goed en we merkte over het algemeen geen groot verschil. Alleen kart nummer 9 had een slechte snelheid.Deze kart is door meerdere uit de groep getest en overal slecht bevonden. De karts krijgen van ons een 4/5. De baan is een perfecte huurkart baan. Perfecte combie tussen verschillende inhaalpunten en type bochten waardoor je verschillende lijnen kan rijden zonder secondes te verliezen. Dit is de beste baan waar we tot nu toe gereden hebben 5/5. Het natje en het droogje tussendoor was positief. De friet/patat was erg zout en het bakje was niet royaal gevuld. Van de 5 testers hadden 4 een droevig gezicht toen het bakje gebakken aardappel over de toonbank ging. Wel valt er te spreken over de prijs van de friet/patat, want die is niet met de inflatie meegegaan. De meegeleverde frikandel was zeer aantrekkelijk. Onze gecertifeerde dellenloog heeft dit zelfs in zijn top-5 beste dellen lijstje gezet, wat natuurlijk een enorme eer is. Bovenaan staat nog steeds "Ziya's Place" te Veenendaal, maar die is moeilijk te toppen. Verder is de cola koud en de Heiniken 0.0 ook daadwerkelijk 0,0% alcohol. 5/5 Als laatste is de toilet. Het gebouw heeft een afscheiding gemaakt tussen het heren en dames toilet. Net na de pride in Amsterdam zou het verantwoord zijn om ook een non-binair toilet hieraan toe te voegen. Het dames toilet hebben we jammer genoeg niet getest maar over het heren toilet zijn gemixte reacties in de groep. De Wandurinoir waren relatief hoog geplaatst waardoor en veel spetters vormde. Verder was het wel schoon en netjes en waren er meerdere kraantjes. 4/5 Dit komt op een totaal uit van 4.5/5, waardoor Kartcentrum Zwolle/Karba net over de streep gaat met een 5/5 overal. Gefeliciteerd en tot de volgende keer
Leuke kartbaan! Goede karts, gezellig druk. Soms wel veel op de baan......
Leuke kartbaan maar wel ietwat druk ...zowel op de baan net iets te veel rijders in 1 heat als erbuiten afgesproken tijdstip is niet echt mogelijk, maar is ook weer ontspannend: je komt wel aan de beurt. De karts zijn niet allemaal gelijk qua prestaties, dus voor een race onderling ben je mede afhankelijk van je toegewezen kart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid