facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karateschool Tamashii

Karateschool Tamashii

Info

Wij zijn een dynamische, sociale en gezellige sportschool met afdelingen in Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Poortvliet en Goes.

Geschiedenis

De karatestijl die bij ons beoefend wordt is Shotokan volgens de JKA richtlijnen.
Het is een vechtkunst die zijn oorsprong vindt in het oude Japan.
Belangrijke grootmeesters zoals Itosu, Funakoshi en Nakayama en op dit moment Shihan Knobel hebben dit karate vorm gegeven tot het karate wat we nu bij Tamashii beoefenen. De stijl kenmerkt zich in strakke, technisch perfecte doelgerichte technieken. Het vergt grote concentratie, beheersing en inzet om dit te kunnen beoefenen. Hierbij is zeker nodig: spirit and soul. Het Japanse karakter hiervoor is Tamashii!



"Wij zijn een dynamische, sociale en gezellige sportschool in de regio Bergen op Zoom. Met afdelingen in Halsteren en Tholen en Goes. Wij verzorgen karatelessen, zelfverdediging, weerbaarheidstrainingen en workshops."
Adres: Tholenseweg 18, 4661 PB Halsteren
Telefoonnummer: 0164687471
Stad: Halsteren
Route: Tholenseweg 18
Postcode: 4661 PB



op zoek naar gerelateerd: Proefles Karate
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Corsair Marine Benelux Corsair Marine Benelux 2 km Corsair Marine trimarans are exclusively distributed in the Benelux by SAILWORKZ.
Educura Educura 2 km Educura biedt specialistische begeleiding, behandeling en dagbesteding aan kinderen e...
Sint Cecilia Eensgezindheid Sint Cecilia Eensgezindheid 3 km Sint Cecilia Eensgezindheid te Halsteren is een muziekvereniging bestaande uit een Ha...
TypischPuur TypischPuur 3 km Ik heb gemerkt dat de gesprekken met Alan onbewust het e.e.a. in gang hebben gezet en...
Recensies
De lessen zijn leuk en leerzaam, ze worden langzaam opgebouwd en hierdoor leer je karate op een manier dat je er iets aan hebt, er worden stages georganiseerd en er zijn lessen op verschillende plekken in Zeeland en Noord-Brabant. Elk half jaar kan je examen doen en dan kan je een andere kleur band krijgen. Je kan hier beginnen met drie proeflessen, en die zijn zeker aan te raden.
Vertaald door Google Prima karateschool Origineel Prima karate school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid