facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karaoke Bar Fame

"Karaoke Bar Fame Rotterdam is een karaokebar in het centrum van Rotterdam. Je viert je feestje bij Fame en kan genieten van het heerlijke terras! Heb je een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familie-uitje of gewoon zin in een leuk feestje? Kom naar Karaoke Bar Fame en je bent verzekerd van een onvergetelijke avond. No shame @ fame dus kom lekker zingen en springen!"
Adres: Nieuwe Binnenweg 99-B , Rotterdam 3014 GG, NL
Telefoonnummer: 06 21294313
Stad: Rotterdam
Route: Nieuwe Binnenweg 99-B
Postcode: 3014 GG



op zoek naar gerelateerd: Karaoke Rotterdam Nieuw, Karaoke bar Rotterdam Blaak, Privé karaoke bar Rotterdam, Karaoke Bar Dordrecht, Korean karaoke Rotterdam, Karaoke bar Den Haag, Karaoke bar Rotterdam Seoul Sista, Karaoke bar Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BAR de Regenboog BAR de Regenboog 455 meter Gewoon even een paar borrels gedronken, praatje met de barman. Goed. Tot een volgende...
Panenka Panenka 472 meter Prima tent voor veel verschillende sporten. Helaas is door de slechte akoestiek het c...
Oase Bar Oase Bar 891 meter De gezelligste bar van Rotterdam!!! Oude tijden herleven, een bar met een echte muzie...
Salon Tropica Salon Tropica 2 km Wisten niet precies wat te verwachten maar wat hadden we hier een onwijs leuke avond!...
Salon Tropica Salon Tropica 2 km Gezellig en goed personeel! Heerlijk om alle foutje liedje mee te schreeuwen/zingen
The Subway The Subway 3 km Eerste en de laatste keer voor mij. Hoofdprijs Grote kapsalon betaald. Goeie bezorger...
Café De Postduif Café De Postduif 3 km Fijne avond gehad na concert in de Ahoy. Vriendelijke waard en waardin en leuk contac...
Recensies
Vriendelijk personeel; je wordt snel geholpen. Tien euro entree; krijg je volgens mij drie muntjes voor. Maar... Druk, slechte zangers, als je staat te zingen pakken anderen ongevraagd een microfoon om ook mee te zingen, dj heeft niet altijd controle over de situatie, en, misschien nog wel het ergste: veel nietszeggende d66'ers binnen van jonge leeftijd, die nog niet genoeg levenservaring hebben om een gefundeerde identiteit te hebben. Of misschien word ik oud. Dat kan ook.
Het begint met de entree van 10 euro wat naar mijn mening oneerlijk is. Inderdaad je krijgt muntjes om aan drank uit te geven maar ook niet meer dan dan één baco en wellicht een biertje.Het is gewoon voor hun een manier om garantie te hebben dat ze iets verdienen. Binnen is er een gelegenheid om je jas op te hangen, echter raad ik dit wel af. Mensen gooien je jas op grond en dan komt ie onder de bier etc te eindigen. Personeel let hier verder ook niet op. Het personeel achter de bar is vriendelijk, maar zou dus meer op de jassen kunnen letten. De dj is gewoon pure drama. Nummers die hem niet aanstaan skipt hij zonder pardon, maar dan wel het zelfde nummer 5x in 2 uur draaien. Wil je deze tent gebruiken om een teamuitje te regelen dan zou ik deze tent ten strengste afraden. Het contact met de eigenaar verloopt erg stroef beloofd veel, maar komt daar niks van na. Zo heb ik bijna 2 maanden gevraagd voor hem om een factuur aan te maken, maat levert hij niets komt enkel met excuses. Initiatief was eenzijdig en dus voelde ik mij niet serieus genomen.
10 euro entree is best prijzig voor wat liedjes zingen. Opzich wel een leuke tent maar je mist toch de bepaalde sfeer. Ik zou eerder naar Tropica gaan. Personeel is wel prima.
Ik doe meredermaals een verzoek, maar alles word geweigerd. Dus ik denk, dan maar op het voor rondom in de buurt standaard gezien maar bier tappen, word het bier van mij voor camerazicht en al gestolen, en wat doet de bar ertegen? “Ja als je je bier kwijt bent moet je maar een nieuwe bestellen”. Terwijl het barpersoneel het bier omdat het “in de weg van hen stond” weggegooid had. Puur een stukje mismakend kapitalisme, men Geeft niet om de klant, Maar puur om de winst. Jullie zouden je moeten schamen!
Deze plek kent wellicht wat verbeterpunten, maar overtreft de huidige rating van 3.6 punten sowieso. Wij hebben er een leuke zaterdag avond gehad en wil iedereen aanraden zelf ook een kijkje te nemen!
We vroegen meteen bij binnenkomst en na het betalen van €10 Inkom twee nummers aan. Na 2uur waren we nog steeds niet aan de beurt geweest. We zijn verhaal gaan halen bij de dj, die vertelde ons doodleuk: 'Dat nummer heb ik al gedraaid en ga ik niet nog eens opzetten' Dit had hij uiteraard ook bij het aanvragen van het nummer kunnen vermelden. Het andere nummer zou hij dan vijf nummers later alsnog draaien, dit gebeurde uiteraard niet. Wij zijn dan maar erg teleurgesteld weer vertrokken. Erg jammer, want de sfeer zat wel goed, maar we kwamen om een liedje te zingen en doordat de dj slechts enkelingen aan bod liet komen, zat dat er niet in.
Nuchter hier binnen stappen is niet aan te raden. Ook lag de gemiddelde leeftijd een stukje lager dan ik had verwacht :' Maar als je net 19 bent en al aardig wat in de tank hebt zitten, geloof ik wel dat je het hier prima naar je zin hebt.
Ik heb nog nooit zo leuk bar personel ontmoet
Ik vond €10,- entree erg veel voor een gewone karaokebar. Bailey's deden ze in een shotglaasje, dus ook niet echt waar voor he geld. Sfeer was verder gewoon gezellig en personeel ook helemaal prima
Gezellige sfeer, alleen een beetje jammer dat de DJ onderscheid maakt met het kiezen van nummers. Voornamelijk Nederlandstalige nrs worden er gedraaid. Er is een app waaruit je kan kiezen welke je wilt zingen, dus we gingen ervan uit dat onze keus helemaal goed zou komen.. Tot onze verbazing kwam ons nummer maar niet. Dus zijn we maar naar de DJ booth gelopen en hij had ons nummer helemaal onderaan de lijst geplaatst. Normalite vinden wij dit niet erg, maar gezien we € 10,-- entree hadden betaald. Vonden wij wel dat we op zn minst 1 liedje moesten zingen. Als er zo wordt omgegaan met de selectie van nummers, dan is het beter om niet te gaan, tenzij je alleen voor de gezelligheid wilt gaan..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid