facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karada Coaches

Karada Coaches

Info

Karada Coaches hebben een krachtige formule ontwikkeld voor iedereen die vitaliteit, gezondheid en een goed lijf niet aan het toeval wil overlaten.

Geschiedenis

Karada Coaches staan iedere ochtend eerder op dan de haan om Nederland het meest fitte en gezondste land van de wereld maken. Wij geloven dat iedereen fit en gezond kan zijn, het draait allemaal om bewust de juiste keuzes maken. Door fit en gezond te leven voel je je beter, presteer je beter én wordt je een gelukkiger mens. Om dat te bereiken hebben we een krachtige formule ontwikkeld waar inmiddels vele gelukkige de vruchten van hebben geplukt door hun leefstijl op een structurele wijze positief te veranderen.

Karada Coaches zijn er voor iedereen die vitaliteit en gezondheid niet aan het toeval overlaten!



"Karada is een laag drempelig Personal Training bedrijf met gecertificeerde trainers op het gebied van:Hulp bij afvallen & fitter wordenSpiermassa aankomenKracht & ConditieSportspecifieke trainingenMobilityFood Coaching"

"Karada is een laag drempelig Personal Training bedrijf met gecertificeerde trainers op het gebied van:Hulp bij afvallen & fitter wordenSpiermassa aankomenKracht & ConditieSportspecifieke trainingenMobilityFood Coaching"
Adres:
Telefoonnummer: 31615565630
Stad: Badhoevedorp


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 00:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OSIC - Bureau voor Leiderschapszaken OSIC - Bureau voor Leiderschapszaken 164 meter OSIC - Bureau voor Leiderschapszaken: specialisten op het gebied van (persoonlijk) Le...
Bureau voor Mediation Bureau voor Mediation 164 meter Onze specialisatie is familie-, arbeids- en zakelijke mediation. Wij zijn twee bevlog...
Merkad Cenaze Fonu Hollanda Merkad Cenaze Fonu Hollanda 2 km Vertaald door Google Het is erg goedkoop in vergelijking met andere begrafenisfondsen...
Recensies
De Karada coaches hebben mij ontzettend goed geholpen binnen mijn revalidatieproces. In 2020 raakte ik vanaf mijn middel verlamd en in augustus 2022 ben ik begonnen met personal training o.b.v. Alice. Ondanks mijn beperkingen zochten Alice en Michel naar creatieve oplossingen om te werken aan het verbeteren van mijn spierkracht, mobiliteit en conditie. Door hun uitleg, doelgerichte oefeningen, bemoedigingen en geduld ben ik van een onzekere persoon die amper haar benen kon gebruiken, gegroeid naar iemand die het vertrouwen in haar lichaam heeft teruggevonden en fysiek veel meer kan doen.
Karada coaches zijn gedegen coaches met échte aandacht voor de cliënt. Dankzij de kennis, kunde en toewijding van Michel heb ik mijn fysieke gezondheid terug. Ik startte een klein half jaar geleden 1x per week bij Michel met zenuwpijn in mijn hele rechterbeen waarbij ik dat been bijna niet kon belasten. Met behulp van de revaliderende oefeningen is deze pijn nu bijna geheel verdwenen en zijn we nu op weg naar het versterken.
Michel en Alice verdienen 10 sterren Maandelijks samen met mijn moeder een duo PT Michel en Alice geven zeer gericht trainingen, PT op maat Gaan helemaal in hun vak op wat mooi is om te zien en waar wij veel baat en plezier aan beleven
Alice en soms ook Michel zijn mij sinds een 1.5 jaar aan het trainen. Sindsdien heb ik mijn motivatie voor trainen helemaal herontdekt. Nadat ik kinderen kreeg heb ik het sporten en tijd voor mezelf laten verslappen. Mede door hen ben ik fitter, energieker en meer getoned dan ik ooit ben geweest. En dat met een baan en 2 kinderen. Bedankt Alice en Michel!
Alice heeft mij ontzettend geholpen in mijn herstel na mijn hernia. Ik ben weer klacht vrij dankzij haar en train nu samen met haar om sterk te blijven en weer in shape te komen. Ze is professioneel en altijd vrolijk en ik train altijd met veel plezier bij haar.
Ongeveer een maand geleden ben ik onder begeleiding van Karada Coaches begonnen aan een droogtrain traject. Zij hebben mij geholpen met een aantal trainingen en een op maat gemaakt voeding-en trainingsschema, waardoor er na een paar weken al enorm veel resultaat te zien was! Met enorm veel kennis en een doelgerichte werkwijze, geven zij jou als klant de perfecte ervaring met veel sportplezier. Bedankt Karada Coaches!
Dankzij de begeleiding van Alice, is mijn conditie van slecht naar goed gegaan. Haar deskundigheid en motivatie gesprekken waren voor mij ontzettend belangrijk. Kortom : Doel gericht, veel kennis en persoonlijk. Hele fijne Coach. Dankjewel Alice
Geweldig en professioneel team, in het verleden gesport met Alice en nu een half jaar met Onno. Jaren geleden geopereerd aan mijn schouder en moest met de pijn en instabiliteit leven. Na een half jaar trainen met Onno, pijn vrij en weer mobiel.
Goede begeleiding gehad van personal trainer Michel. Hij heeft veel kennis over zowel trainingen en voeding. Je wordt uitgedaagd om maximaal te presteren en dat heeft een mooi resultaat opgeleverd.
Karada coaches zijn niet alleen zeer bekwaam en vakkundig, ze zijn ook erg begaan met hun clienten. Je voelt je altijd beter als je geweest bent naar een sessie, fysiek zowel als mentaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid