facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KAR Automotive

KAR Automotive

Geschiedenis

KAR Automotive richt zich hoofdzakelijk op de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Wij zijn gespecialiseerd in kwaliteitsoccasions afkomstig van dealerbedrijven en leasemaatschappijen. Voor de inruil van uw huidige auto kunt u ook bij ons terecht.

Adres: Dick Flemmingstraat 8 C, 5161 CB Sprang-Capelle
Telefoonnummer: 0416-531840
Stad: Sprang-Capelle
Route: Dick Flemmingstraat 8 C
Postcode: 5161 CB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Os Automotive Service Van Os Automotive Service 105 meter Het adres voor alles wat met auto's te maken heeft!
Recensies
Echt waardeloos! Ik heb meneer van te voren verteld dat ik enorme pech heb gehad met mijn vorige auto en dat ik op zoek ben naar een betrouwbare auto. Vandaag ben ik langs gekomen voor een Toyota Yaris. De auto zou volgens meneer helemaal in orde zijn. Na 2 minuten rijden merkte ik al dat er iets niet goed was. Vervolgens toch even langs een andere garage gereden voor een aankoopkeuring want ja misschien ben ik wel te wantrouwig degene die de auto zou controleren heeft direct ontdekt dat de koppelingsplaat op is en vervangen moet worden, de remmen enorm piepen en ook de schokdempers waren niet in orde. De kosten hiervoor zijn erg hoog. Vervolgens ben ik terug gegaan naar KAR en meneer ontkent dat er iets mis is met de auto en toonde totaal geen begrip. Ik heb vandaag uren in de auto gezeten voor niets. Echt onmenselijk!
Keurig geholpen en een leuke auto aangekocht voor onze zoon. Boekjes van het onderhoud allemaal netjes aanwezig, en met Nationale Autopas. Zeker tevreden over deze aankoop en bedrijf.
Onlangs een Opel Corsa gekocht, ben er onwijs blij mee.
Paar maanden geleden hier een auto gekocht van een flink bedrag. Bij de koop bleek alles in orde te zijn, tot ik na enkele weken al problemen ondervond met mijn auto. Als je teruggaat voor een verklaring bij dit bedrijf is de merkwaarde klantvriendelijkheid onterecht. Erg jammer, vooral omdat de verkoper toegaf dat hij niet weet in wat voor staat de auto’s zijn als hij die inkoopt/verkoopt. Betrouwbaarheid van de occasions kan hier niet gegarandeerd worden.
Afgelopen week een auto aangeschaft bij dit bedrijf. Heel open en klantvriendelijke benadering. Er werd uitgebreid de tijd genomen. Geen gladde verkooppraatjes. Later op de dag contact gehad over een op te lossen kleinigheid die overigens niets van doen had met gebreken aan het voertuig. Super opgelost waarbij ik als klant het voordeel van de twijfel kreeg. Ik beveel Kar Automotive van harte aan.
Onlangs mijn auto verkocht bij Kar Automotive voor een goede prijs en tevens mijn nieuwe auto daar aangeschaft. Zeer goede service en advies. De nieuwe auto had helaas wel een klein defect na een paar weken, maar dit hebben we in goed overleg samen opgelost. Ben erg tevreden over KAR Automotive!
Helaas een slechte ervaring gehad. De eigenaar was op vakantie en zou daarna gelijk terug bellen voor een proefrit. Een gewilde auto waardoor ik twee weken aan het lijntje ben gehouden, omdat hij hem apart zou houden. Toen hij terug kwam vakantie, een stuk of tien keer gebeld waarin hij 1 keer terug belde. Wanneer ik hem uiteindelijk te pakken had 2 dagen later, bleek de auto al verkocht te zijn. Zijn verklaring was dat ik het maar moest begrijpen omdat hij een eenmanszaak en dat hij doorloop moet hebben. Kort gezegd: - Geeft niks om potentiële klanten. - Komt afspraken niet na
Gebeld voor afspraak. Gelijk goed contact en goed ontvangen. Verkoper heeft ons goed geadviseerd over de mogelijkheden van de garantie. Daarna auto gekocht en direct meegenomen. Eerlijk/betrouwbaar bedrijf een echte aanrader!!
Half december een auto bij Willem gekocht. Nette zaak, vriendelijk en eerlijk te woord gestaan. Ik had een twijfel die door hem goed werd opgepakt waardoor ik met recht kan zeggen dat hij open en eerlijk is. ik kan Kar Automotive echt aanraden.
Pas geleden hier mijn eerste auto gekocht. Ik ben zeer tevreden over de service en ik ben erg blij met mijn auto! In eerste instantie was niemand aanwezig bij de zaak, maar na 1 telefoontje was de eigenaar er super snel. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid