facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapsalon Your Imitch

Kapsalon Your Imitch

Info

Kapsalon Your Imitch Hairstyling



"Your Imitch is een veelzijdige kapsalon met schoonheidssalon in Leek. Van een prachtige nieuwe coupe tot een ontspannende gezichtsmassage – bij ons kunt u terecht. Wij werken alleen op afspraak."
Adres: Tolberterstraat 29, 9351bb Leek
Telefoonnummer: +31594517123
Stad: Leek
Route: Tolberterstraat 29
Postcode: 9351bb


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hessel Hairfashion Hessel Hairfashion 79 meter Gênante vertoning: Kapper melde dat klant neten had. Was gel. De klant droeg altijd b...
Kapsalon Papillot Kapsalon Papillot 204 meter Prima kapper, was open op maandag!
CHIC -HAIR CHIC -HAIR 442 meter CHIC HAIR is een sfeervolle gezellige kapsalon, met een team van gedreven, enthousia...
Jeanet's Hairfashion Jeanet's Hairfashion 1 km Volgens afspraak. Openingstijden: Maandag t/m woensdag 9.00-17.00 Donderdag en vrijda...
Kapsalon Oostindie Kapsalon Oostindie 2 km Heb gisteren mijn lange haar laten knippen in laagjes. Super mooi gedaan. Precies wat...
Recensies
Vanmiddag net geweest , zo te zien mooi gedaan
Een fijne kapper die luistert naar je wensen. Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en er wordt de tijd voor je genomen. Ik kom er al jaren en wordt altijd naar tevredenheid geholpen.
Echt super Aardige mensen en kwaliteit
Zij weten wat ze doen. Van donkerrood naar blond gegaan binnen twee knipbeurten. Ook is mijn haar gezond gebleven. Bedankt!!
Kapsalon die ik iedereen kan aanraden, alhoewel dan wordt het misschien wel een beetje erg druk.... De medewerkers altijd even vriendelijk en vakkundig, zorgen dat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en na de ingrijpende verbouwing is ook de salon zelf een feestje om er te zijn!
Goed geknipt, vriendelijke mensen, makkelijk te reserveren online, prettige sfeer, ik kom vaker.
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad, kan ik zeker aanbevelen!
Na een lange zoektocht is dit mijn vaste Salon geworden. Het is een erg mooie zaak met leuk personeel, zeer vakkundig en ze leveren iedere keer weer het gewenste resultaat, helemaal top!
Zeer deskundige kapsters ,prettige omgang en eerste klas resultaat . Ik ben erg tevreden en zal niet meer van kapper hoeven te veranderen onder de normale omstandigheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid