facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapsalon Nico Piet

Kapsalon Nico Piet

Info

Stap eens bij ons binnen! Wij geven u graag advies voor Kleur, Coupe en Make-up.

Geschiedenis

Wij zijn enthousiaste kappers die meerdere keren per jaar hun kennis uitbreiden met cursussen, we doen mee met wedstrijden en bezoeken shows. We zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Je kunt bij ons terecht voor je bruidskapsel en -make-up, en ook voor feesten zorgen wij er graag voor dat je mooi voor de dag / nacht komt.
Verder hebben we (naast knippen, fohnen, structuurveranderingen etc.) een uitgebreide kennis van haarkleuring en brengen wij extensions aan.
Ons Team bestaat uit: Nico, Janny, Linda, Nicole, Stella, Karlijn, Michelle, Sabine en Marta.

Adres: Dorpsstraat 42, 1531 HM Wormer
Telefoonnummer: 0756421671
Stad: Wormer
Route: Dorpsstraat 42
Postcode: 1531 HM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Durieux Coiffures Durieux Coiffures 64 meter Een super kapperszaak. Je wordt snel geholpen, je kunt altijd leuk met het personeel ...
Onze Hoofdzaak Onze Hoofdzaak 133 meter Afspraak maken gaat super snel vaak zelfde dag of dag erna nog plaats.
Natalie's hairstyling Natalie's hairstyling 267 meter Prettige zaak, leuke locatie goed geknipt.
BriChique Hairstyling BriChique Hairstyling 450 meter Fijne kapster die goed luistert naar je wensen en goede up to date kennis en ideeën h...
KnipKracht KnipKracht 620 meter Topkapster! Lief ,rustig, belangstellend. Ze voelt heel goed aan wat je bedoelt mbt j...
Massagepraktijk Amy Klappe Massagepraktijk Amy Klappe 711 meter Prettige en professionele ontvangst en behandeling. Prima massage gehad.
RJ Wigs & Weave RJ Wigs & Weave 711 meter
Recensies
Ik kom al heel lang bij Nico Piet kappers in Wormer. Ik kan niet klagen over de geleverde kwaliteit. Dat staat, wat mij betreft, buiten elke discussie. Ook het aangeboden kopje koffie doet het goed. Wel vind ik het vervelend dat je vaak langer moet wachten alvorens geknipt te worden. Je maakt telkens een afspraak voor de volgende keer, maar dan toch moeten wachten voelt niet prettig aan. Ik kom op tijd en dan verwacht je ook snel geknipt te worden. Maar ik aanvaard dit nadeel, want voor alle andere punten ben ik dik tevreden.
Meermaals door verschillende personen bij ze geknipt en 99 van de 100 keer meer dan tevreden. Tijdje ook goedkopere kappers gehad, maar je merkt wel verschil.
Altijd zeer tevreden. Erg klantvriendelijk. Karlijn is zeker iemand die begrijpt hoe ze de krullen moet aanpakken. Bedankt!
Kom hier al jaren. En behalve dat ze goed knippen ook een super gezellige kapper!
Super kapper erg leuke mensen die verstand van zaken hebben
Heerlijk om daar verwend te worden en met een mooie coupé weer de deur uit te gaan.
Super fijne kapper. Voor dames, heren en kids.
Eindelijk weer naar de kapper, alles is weer in model gebracht
Creatief, luisterend en proffesioneel team met prachtige producten in de verkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid