facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapsalon Marly

Info

Kapsalon Marly is een gezellige en flexibele kapsalon aan huis. Om een afspraak te maken, kunt u bellen naar: 06 - 101 688 76.

Adres: Dorpsstraat 84, 1689EX Zwaag
Telefoonnummer: 0610168876
Stad: Zwaag
Route: Dorpsstraat 84
Postcode: 1689EX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Kapper marly Enschede, Kapsalon Heerhugowaard, Krullen kapper Heerhugowaard, Dames kapper Heerhugowaard, Kapper Huesmolen, Goede kapper Heerhugowaard, Kapsalon Assendelft, Kapsalon De Goorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Colourique Hairstyling & Visagie Colourique Hairstyling & Visagie 1 km Prettige en vakkundige behandeling. En dat voor een zeer gunstig tarief.
Recensies
Gezellige klein kapsalon met geweldig personeel
Top! Kop koffie, leuke gesprekken, goed geknipt. Aanrader!
Super fijne kapsalon. Zowel Zwaag als HHW. Altijd vriendelijk, gezellig en persoonlijk. Denken met je mee en hebben verstand van zaken. Ondertussen komt mijn hele gezin hier!
Gezellige, kleine kapsalon waar je bijna alleen al voor de gezelligheid komt. Knippen en kleuren: fantastisch!
Klein maar fijn, deze kapsalon. Mijn haar wordt fantastisch geknipt en valt na het wassen gewoon weer in model.
De leukste kapsalon van Nederland , altijd goed geknipt en geverfd. En altijd gezellig
Gezellige goede kapsalon!
Tijdens quarantaine hebben vast veel mensen zelf hun haar geverfd.. nou ben ik daar ook 1 van en dacht ik dat de kapper mij wel kon helpen... maar helaas, eerst werd er even een waslijst opgenoemd met wat ik wel niet beter had moeten doen vervolgens wordt er doormiddel van mijn Haar letterlijk af te breken laten zien dat het afbreekt als je dr aan loopt te trekken.. ja dan breekt het Af inderdaad er wordt totaal niet gedacht aan oplossingen en werd mij verteld dat ze haar ‘naam’ niet wilt schaden... En? Is het gelukt ? Nee.. maar ben toen naar een ANDERE kapper gegaan en die heeft mijn haar zonder discussie onwijs mooi geverfd! Alleen bedankt voor de rit naar Heerhugowaard voor de rest... kom ik er nooit meer!
Ik word altijd fijn geholpen. Ik ben heel tevreden over de haarverf die ze gebruiken, deze is blijvend in vergelijking met de verf die andere kapsalons gebruiken.
Dit is mijn kapper waar ik met plezier heen ga. Wanneer ik naar huis ga, heb ik mijn gewenste kapsel en een leuke tijd samen gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid