facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapsalon Ginius

Kapsalon Ginius
"De leukste kinderkapsalon van Rotterdam! Wij nemen de tijd voor kinderen en er is genoeg afleiding!Ze worden geknipt op 1 van onze mooie autostoelen of het paard voor de tv.Mochten ze het heel eng vinden kunnen ze ook op schoot van 1 van de ouders geknipt worden, zowel voor de spiegel of de tv.Wij knippen en kleuren ook de ouders, terwijl u kind zich heerlijk vermaakt aan onze kleurtafel voor de tv of in onze speelhoek.Mocht u kind het spannend vinden kunt u de afspraak achter elkaar inplannen zodat een van onze professionele kapsters de behandelingen achter elkaar doet.Mocht u kind het geen enkel probleem vinden kunt u ook tegelijk geknipt worden.Wij zien u graag tegemoet in onze salon!"
Adres: Straatweg 42c , Rotterdam 3051 BG, NL
Telefoonnummer: 010 848 0459
Stad: Rotterdam
Route: Straatweg 42c
Postcode: 3051 BG


Openingstijden

Dinsdag: 13:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: beste kinderkapper rotterdam, kinderkapper rotterdam centrum, kinderkapper rotterdam zuid, kinderkapper rotterdam hillegersberg, baby kapper rotterdam zuid, kappers inc, kinderkapper rotterdam noord, kapper studio r
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
52 Avenue 52 Avenue 25 meter Super onprofessioneel, met mevrouw afgesproken dat ik deze week terecht kon. Belt de...
Kapsalon Salt & Pepper Kapsalon Salt & Pepper 85 meter Kapsalon, haarkliniek, huidkliniek, pedicure en visagie
Ursula Haarmode Ursula Haarmode 419 meter
Pique Pique 601 meter Liesbeth Is een heel goede kapster met veel persoonlijke aandacht ! Altijd fijn om hi...
Alina Pinkney Alina Pinkney 897 meter An Artist with Hair
J & A Kappers J & A Kappers 949 meter
Ziana Ziana 1 km Een echte professional, ze was mijn bruidsstyliste, ze weet wat ze doet. Ze had mijn ...
Jevenity Jevenity 1 km Professioneel en vriendelijk. Ik ben erg op mijn gemak gesteld, want ik ging voor t e...
Showroom41 Showroom41 1 km Showroom41 is een fantastische winkel met prachtige vintage items die Ed en Lione ove...
Spirit ID Spirit ID 1 km De kapsalon is verbouwd waardoor het er nog mooier uitziet. Debby knipt mn haar perfe...
Kapsalon Ron Buitelaar Kapsalon Ron Buitelaar 1 km Zeer gastvrije eigenaars met jaren ervaring. Leveren consistent een mooi knip resulta...
Haarliefde Haarliefde 2 km Dit was mijn buurtkapper, maar ik ga nooit meer naar een ander. Ik ben naar een ander...
Beauty To Go Beauty To Go 2 km Kom er al 20 jaar ! En ben elke keer zeer tevreden
Hair studio '91 Hair studio '91 2 km Fijne en kundige kapper!!
Recensies
Fijne kapsalon, genoeg parkeerplekken voor de deur. Mijn zoon komt hier inmiddels 1,5 jaar. Sinds hij 2 jaar is vind hij knippen totaal niet leuk meer, maar de kapsters weten er altijd weer een goed kapsel van te maken. Laatst gehad dat de voorkant toch nog te lang was zoon moet je echt goed vast houden met knippen maar na een mailtje kon ik terugkomen en ben ik fijn geholpen en zit zijn haar nu perfect! Goede service, fijne kapsters.Service: Kinderkapsels
Mijn dochtertje van 1,5 is hier voor de eerste keer naar de kapper geweest. Zo'n leuke ervaring voor haar. Leuk personeel zoveel te zien! Echt een aanrader vooral voor de eerste keer heeft je kindje gelijk een goede eerste herinnering.
Ik kom hier met de meiden regelmatig, nu was ik al even niet geweest. Maar mijn meiden en wij komen hier graag. Super handig met kleine kinderen.
We komen hier regelmatig met onze kinderen. De kappers zijn lief voor de kinderen en erg kundig in hun vak. Ze hebben een grote tv ter afleiding en leuke stoelen auto's en een paard om in te zitten. Vanbinnen ziet het eruit als een ijsgrot. Ze gebruiken kwalitatief goede spullen. Kids krijgen na afloop een leuk speeltje. De prijs is prima bel naar de winkel om een afspraak te maken, niet via een boekingssite. Er zijn leuke winkels en een grote speeltuin in de buurt om er een echt uitje van te maken. Ik zou het iedereen aanraden.
Het was een heerlijk ontspannen ochtend. Gezellig kletsen en met een prachtig resultaat, zoals altijd!!!!Services: Haarstyling
Topper! Wat een super kapster, en zo'n mooie zaak : veel geduld voor ons kleine meisje en hele mooie haartjes!
Hele leuke, geduldige en vriendelijke kappers! Ze doen er alles aan om je kind op zijn gemak te laten voelen. Er is een grote TV waar ze naar kunnen kijken en leuke kinderstoelen waaruit je kunt kiezen als je geknipt wordt het paardje, de auto, etc..
Super leuke kapper. Ze gaan super fijn met de kinderen om, de aankleding is fenomenaal en er wordt ook nog eens goed geknipt. Wij moeten er nu een half uur voor rijden, dat hebben we er zeker voor over!
Mijn zoontje van bijna 1.5 is erg bang voor de kapper. Hij gaat vanaf 1 jaar hier iedere maand. Wij gaan vaak vroeg op een doordeweekse dag zodat andere klanten geen last hebben van mijn zoontje. Ondanks het huilen, gaat hij toch altijd met een mooi kapsel mee naar huis. Ze zijn erg lief voor hem!
Onze kinderen gaan er altijd graag heen en komen er perfect geknipt weer uit! Ook fijn dat je zelf ook naar de kapper kunt en je kinderen kunt meenemen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid