facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapsalon - DLooks Hairstyling

Kapsalon - DLooks Hairstyling

Info

Kapsalon DLooks Hairstyling in Beesd staat altijd klaar met een passend en deskundig advies voor elk kapsel & elke leeftijd!


Geschiedenis

Bij DLooks Hairstyling in Rumpt / Beesd kan iedereen terecht voor een passend en eigentijds kapsel. Dames en heren worden vakkundig geknipt, gekleurd en gestyled. Ook kinderen zijn welkom voor een goede coupe met een stoere styling of een mooie vlecht.

Graag zou ik me even aan u voorstellen! Mijn naam is Diana Torsy. Ik heb ruim 22 jaar ervaring in het vak variërend van kapster tot bedrijfsleidster in een salon, technisch adviseur bij L'Oreal Professionelle tot docent aan de Nederlandse Kapperakademie. Dit laatste doe ik inmiddels al vier jaar en nog steeds met erg veel plezier. Op deze manier blijf ik ook volledig op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging en stylings technieken die ik toe kan passen in mijn eigen salon, DLooks.

Door jaren ervaring zijn voor DLooks de kleurproducten, verzorgingsproducten en stylingsproducten van L'Oreal Professionelle erg vertrouwd. De producten van L'Oreal Professionelle zijn van een hoge kwaliteit en geven het kapsel een prachtige uitstraling. Deze haarproducten zijn een mooie aanvulling op het vakmanschap van DLooks.

DLooks staat voor “Haar zoals haar moet zijn”. Wat ik belangrijk vindt is dat het haar, de persoonlijkheid van iemand versterkt. We zijn allen verschillend en gaan allen anders om met het haar. Mijn manier van werken begint bij het goed luisteren en observeren van mijn klanten. Haar wat succes heeft hangt af van een aantal factoren. Haar moet gezond zijn, er moet een goede coupe inzitten, de haarkleur moet in harmonie zijn met de coupe en men moet in staat zijn om het haar zelf goed in model te kunnen brengen tussen twee kappersbehandelingen in.

“Mijn haar zit alleen maar goed als ik bij de kapper ben geweest” is niet mijn doel.

Mijn filosofie is: het haar moet ook, tussen twee kappersbehandelingen in, goed zitten.

Adres: Burg. J.W. Hondelinkstraat 7, 4153VC Beesd
Telefoonnummer: 0628137763
Stad: Beesd
Route: Burg. J.W. Hondelinkstraat 7
Postcode: 4153VC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:30
Dinsdag: 09:00 - 14:30
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 14:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hair By Cynthia Hair By Cynthia 371 meter Goede kapster, goede koffie en goede service
H&F Barber Beesd H&F Barber Beesd 478 meter Ik kom er graag en mn baard ook...Gewoon een kwaliteits haarsnijder
Recensies
Goed advies en voel mezelf happy en herboren als ik bij DLooks geweest ben :- Zeer zeker een aanrader!
Het was heel even "zoeken" Een vakbekwame dame, no-nonsens, gezellige sfeer en een betaalbaar en goed kapsel wat zelfs 2 weken na de afspraak nog perfect zit en makkelijk in model te brengen is.
Mijn haartjes weer een mooie kleur en mooi geföhnd. Klaar voor het weekend. Thx Diana voor het mooie resultaat.
Heerlijk verwend door de Diana. Voor het eerst bondtex gebruikt bij het kleuren. Mijn haar was na afloop heerlijk zacht. Ben erg blij met het resultaat.
Persoonlijke behandeling, goed kleuradvies gehad en super geknipt.
Weer een heerlijk fris kleurtje en super geknipt! Helemaal blij mee, thnx!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid