facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapsalon Corina's Haarmode

Kapsalon Corina's Haarmode

Geschiedenis

Corina’s haarmode voor dames, heren, jong en oud; gespecialiseerd in kleur, haarverlenging, visagie en nog veel meer. De klant wordt geïnformeerd en geadviseerd over de vele mogelijkheden op het vakgebied, maar hierbij wordt ook zeker veel aandacht besteed aan de persoonlijke wensen van de klant. De kapsters zijn volledig op de hoogte van het laatste modebeeld en de trends, waarvoor regelmatig cursussen worden gevolgd om zo de nieuwste technieken te beheersen. Iedere klant krijgt een persoonlijke benadering in een ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie.


Met vriendelijke groet
Corina, Daisy, Rinny, Annemarie, Amanda, Esmeralda en Anneke.

Adres: Kerkbuurt 17, 1511 BB Oostzaan
Telefoonnummer: 0756843634
Stad: Oostzaan
Route: Kerkbuurt 17
Postcode: 1511 BB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon sweers Kapsalon sweers 124 meter Prettige kapsalon met vriendelijk personeel. Eigenaar is vol humor en altijd in voor ...
Kapsalon Coos de Joode Oostzaan Kapsalon Coos de Joode Oostzaan 508 meter Topkapper. Ik word er altijd snel geholpen, ik heb nog nooit hoeven wachten superfijn...
Schoonheidssalon RoMiJo Schoonheidssalon RoMiJo 2 km Bij onze salon kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Ook hebben wij een pe...
Recensies
Een goede kapper en perfect geknipt zeker aan te raden
Zeer kundige kapsters. Met een hele goede sfeer. Ik kom er al jaren en blijf dit zeker doen.
Fijne kapsalon met een goede sfeer waar ook nog eens lekker gelachen kan worden. Vakkundig personeel die naar je luisteren en de tijd voor je nemen. Ik ben er nog nooit ontevreden vandaan gekomen. Heel handig dat je online kunt reserveren!
Eindelijk weer een goede kapsalon gevonden. Leuke meiden die hun vak verstaan en exact doen wat je vraagt! Na 1,5 mnd kwam ik terug voor alleen mijn pony te knippen. Ik hoefde daar niet voor te betalen, vaste service lieten zij mij weten! Ik heb ook mijn wenkbrauwen laten verven en daar werd echt de tijd voor genomen. Vaak was dat veel te donker maar met geduld en aandacht is het echt perfect geworden. Ik ben heel blij met jullie, dank je wel!
Ik kom hier al 17 jaar! Do I say more?! Corina weet als geen ander hoe ze mijn Aziatisch haar moet knippen; een knipbeurt op maat gegarandeerd!! Op naar de volgende 17 jaar..!!
Vriendelijk personeel. Naast een parkeer terrein blauwe kaart. Het is verstandig om te bellen om een tijdstip te plannen waarbij je langs kan komen, omdat het soms best druk is. Als je geluk hebt kan je zonder afspraak binnen lopen en geknipt worden, zo niet kunnen ze kijken of ze later op de dag nog tijd hebben. Degelijk geprijsd vrouwen zijn duurder dan mannen, ongeacht haarlengte... Het knippen zelf is ook best over te spreken, dit is mijn go-to kapsalon.
Een leuke, gezellige kapsalon met spontane en professionele kapsters. Ik kwam hier voor het eerst en zeker niet voor het laatst. Ik ben vandaag geknipt, ook koos ik voor een nieuwe kleur. Bij de wasbak kreeg ik tevens een heerlijke hoofdmassage. Ik betaalde een redelijke prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid