facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kappersvakschool Noordoost Nederland

Kappersvakschool Noordoost Nederland

Info

Kapper of kapster in 9 maanden!
Leer echt knippen op werkelijke modellen.

Geschiedenis

Bij deze erkende kappersopleiding ben je binnen 9 maanden een kapper(ster) met veel praktijk ervaring. Het grote verschil met andere kappersopleidingen is dat deze kappersopleiding vooral gericht is op praktijk ervaring.

“Minder theorie, meer praktijk!
Waardoor meer ervaring!”



"Nederlandse kappersopleiding praktijkonderwijs voor volwassenen. Onze opleiding is gelijk aan het mbo-niveau 3 van het reguliere onderwijs. Door het gelijk meedraaien in onze kapsalon leer je alle kapperstechnieken die je als zelfstandig kapperster moet beheersen en als je gediplomeerd bent kun je meteen in het kappersvak aan het werk, zowel zelfstandig als in een kapsalon.De opleiding duurt ongeveer 9 maanden en je kunt op elk gewenst moment instromen.Onze groepen bestaan uit max 10 personen p.d. en 2 docenten. Waardoor we niet teveel druk op de leerling komt te liggen en ieder op zijn eigen tempo de kapperstechnieken kan leren.Wil je meer informatie neem dan contact met ons op via [email protected] snel!"
Adres: Korte Woldpromenade 6, 8331 JK Steenwijk
Telefoonnummer: 0521 - 524 020
Stad: Steenwijk
Route: Korte Woldpromenade 6
Postcode: 8331 JK



op zoek naar gerelateerd: Kappersopleiding kosten, Kappersopleiding Noorderpoort, Kapper worden op latere leeftijd, Kappersopleiding niveau 3, Duur kappersopleiding, Kappersopleiding mbo, Kappersopleiding 1 jaar, Beste kappersopleiding van Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nederlandse kappersopleiding Nederlandse kappersopleiding 3 meter Ik volg zelf hier de opleiding. Erg leuk, goede begeleiding, leuke vriendelijke eigen...
De Leermeester De Leermeester 144 meter Een heerlijk avondje gegeten en gedronken. De bediening is zeer gepast en kundig. Hee...
DJ School Steenwijk DJ School Steenwijk 2 km Nelson is een fijn persoon!
Recensies
Wat een fantastische team! Super goed service en advies. En wat een mooi resultaat!!! Verliefd op mijn haar weer! Bedankt Wesley & Regina!!!!
Wat een fijne tijd heb ik hier op de opleiding mogen genieten. Leuke eigenaresse en vakbekwame docenten die veel aandacht besteden aan zowel leerling als klant. Ik kan een ieder die deze opleiding wil gaan volgen aanraden dit te doen. Ook als klant kan je hier terecht en dan word je, onder toeziend oog, geknipt door een leerling tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ik ben door deze opleiding nu zelfstandig en vakbekwaam genoeg om een eigen kapsalon te runnen wat ik met heel veel plezier doe!
Ben tevreden over het verf gedeelte, maar met knippen heb ik te vaak iemand gehad, die continu hulp nodig had vd lerares of het was niet zoals ik het het wou hebben en mis de zekerheid van een professionele kapster. Toch blijf ik gaan, want het is goedkoper dan andere kapsalons, vooral verven.
Vriendelijke en behulpzame studenten en personeel en denken met je mee. En een lekker kopje koffie erbij.
Veel aandacht en controle over het werk. Je leer er zelf ook nog wat van. Gemoedelijke sfeer en koffie. Alles voor een Hollandse prijs.
Ik volg zelf hier de opleiding. Erg leuk, goede begeleiding, leuke vriendelijke eigenaresse en ook leuke leraressen. Je kan oefenen op klanten en op poppen. Als klant zijnde ook leuk om naar toe te gaan. Je wordt goed geholpen en is minder duur.
Dames die worden op geleid tot kapster, maar weinig tot geen begeleiding. Hierdoor onnodig lang moeten wachten tot men klaar was met mijn kapsel.
Goed advies en netjes geknipt voor weinig geld
Gewelig, mijn Highlights zijn perfect en het knippen is precies op de maat gedaan dat ik wilde. Heel aarig personeel
Ze nemen alle tijd voor je
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid