facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapenga Wonen

"Kapenga Wonen is een eigentijds, sterk familiebedrijf met een vestiging in Buitenpost en in de Friese Hoofdstad Leeuwarden.Bij Kapenga Wonen vind je enorm veel woonwinkel plezier en volop woonideeën voor in het huis. Van nieuwe trends in woonaccessoires tot alles op het gebied van meubelen, slaapkamers, woontextiel en keukens. Je slaagt gegarandeerd bij Kapenga Wonen. Gezellig woonwinkelen is het motto, waar de koffie altijd klaar staat."
Adres: Voorstraat 2-14, 9285 NS Buitenpost
Telefoonnummer: +31511544444
Stad: Buitenpost
Route: Voorstraat 2-14
Postcode: 9285 NS



op zoek naar gerelateerd: Kapenga Wonen Leeuwarden, Kapenga banken, Kapenga Leeuwarden openingstijden, Kapenga Outlet, Kapenga fauteuils, Kapenga kasten, Kapenga eetkamerstoelen, Kapenga Wolvega openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Profijt Meubel Profijt Meubel 42 meter Leuk geholpen en goed advies
INHOUSE INHOUSE 42 meter
Recensies
we waren bij julie geweest gisteren en we hebben bank gekocht en we kregen geen kofie van julie
Veel keus, goede service
Vanochtend gebeld voor een Auping onderdeel. De beddenafdeling gaf geen gehoor. Ik zou teruggebeld worden. Na 2 uur wachten opnieuw gebeld. Mij werd gezegd dat ik echt teruggebeld zou worden. Half één te langen leste de telefoon. Ja ik had een klant was het verweer. Ik heb hem gezegd dat ik inmiddels elders goed geholpen was .... Blijkbaar een verschil van inzicht over klantvriendelijkheid! Inmiddels is deze zaak naar tevredenheid opgelost, dus van 1 naar 4 sterren.
2 mooie goedzittende barkrukken gekocht de donkere zijn het geworden
Wat is het toch een geweldig leuke en mooie winkel. Altijd een feestje om door heen te lopen. Compliment voor de visual merchandisers! Hierdoor weer de deur uit met een prachtig beddenset en vervolgens een mooie slaapbank. Jantje K dank voor jouw goede service en de cappuccino. Tot de volgende keer, Elly
Hele slechte zaak. Ik heb een eettafel besteld en na lang wachten ontvangen. De eettafel had een hele andere kleur dan dat ik uitgezocht had. Daarna bleek er een fikse kras op het tafelblad te zitten en er miste hoeken uit. Meerdere malen contact gehad, nooit terug gebeld. Uiteindelijk de eettafel 1x uit elkaar gehaald voor een verhuizing waar ik de bouten zo uit het blad kon halen. de bouten lieten gewoon los en draaide door. Gebeld met klantenservice waar ik een meneer aan de telefoon kreeg van reparatie die echt heel onvriendelijk reageerde. Totaal geen medeleven toonde en welke heel boos de verbinding verbrak, terwijl ik nog aan het praten was. Een eettafel van 800 euro, die binnen nog geen half jaar bij het grofvuil lag. Ik koop hier nooit weer iets!
Er is voor elke beurs iets te vinden!
2015 meubels gekocht bij Kapinga Home center waaronder een eethoek met 6 stoelen ..deze stoelen beginnen overal te scheuren alle zes ..het is een soort canvas ..wij zijn 2 oudere mensen met uitwonende kinderen dus geen intensief gebruik ..heb e.mail en foto.s naar Kapinga gestuurd als antwoord kreeg ik een e.mail dat ik 10 % korting kon krijgen op een nieuwe set stoelen..dat is niet de bedoeling ...ben teleurgesteld .de stoelen waren 149.95 € per stuk.
Zeer mooie complete woonwinkel met vriendelijke verkopers en lekkere koffie!
Wat een waardeloze service! Bij de verkoop allemaal gladde praatjes, maar bij een mankement geven ze niet thuis. Ook word je door de manager zeer onbeschoft te woord gestaan en valt er niks te regelen. NOOIT MEER dat ik hier iets koop!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid