facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaon Teahouse

Kaon Teahouse

Info

Kaon 가온 means the "middle way of moderation" or the "center" of oneself. It can also mean "adding warmth". It is our idea of a tea house where one can align themselves through tea.

Adres: Carolina Macgillavrylaan Common Room of 1370-1386, 1098XD Amsterdam Centrum, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Amsterdam Centrum
Route: Carolina Macgillavrylaan Common Room of 1370-1386
Postcode: 1098XD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Orange Heart Coffee Orange Heart Coffee 7 km Heerlijke koffie, geweldige atmosfeer en een leuke barista. De perfect combinatie voo...
Recensies
Theewinkel en theehuis in een van de smalle panden die in de binnenstad van Amsterdam te vinden zijn. Bij mijn weten het enige dat openbaar toegankelijk is. De andere worden bewoond. En als je er dan ook nog de beste kwaliteit thee vindt: komt dat zien. Twee meter breed kijken duurt niet lang maar neem de tijd voor de thee.
Heel klein en daardoor heel knus. De high tea was heel goed en meer dan voldoende eten. Daarnaast werd er veel verteld over de geschiedenis en dat was erg interessant.
Ongelooflijke keuze aan thee en goede service en advies
Mooi historische pandtje, waar deze theewinkel is gevestigd... je kan thee kopen voor je eigen voorraad maar ook boven met een gezelschap een high thea houden met een stukje appeltaart.
Appeltaart is werkelijk super, zelf gebakken door eigenaar en echt een plek om even lekker te ontspannen. Zeer populair bij locals.
Ik ben niet in de thee winkel geweest
Zeer vriendelijke eigenaars. Interessante geschiedkundige uitleg. Lekkere huisgemaakte melange thee. Pittoreske plaats.
Leuke plek. Heerlijk assortiment thee
Vriendelijk geholpen, heerlijke thee soorten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid