facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kantoor Vreugdenhil

Geschiedenis

Persoonlijke aandacht is cruciaal voor een goede dienstverlening. Binnen Kantoor Vreugdenhil hebben we er daarom bewust voor gekozen om de klant onder alle omstandigheden centraal te stellen. Het is ons doel om de klant te ontzorgen. Ook in onze activiteiten voor klanten vormt de menselijke maat uiteraard altijd het uitgangspunt. We gaan uitsluitend voor maatwerk. Rapportages, adviezen en oplossingen zijn altijd afgestemd op individuele situaties. En dat werpt zijn vruchten af, hebben we de afgelopen jaren gemerkt.

Kantoor Vreugdenhil
Hoofdstraat 182
9982 AK
Uithuizermeeden
0595 - 435895
[email protected]

Adres: Hoofdstraat 182, Uithuizermeden, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0595-435895
Stad: Uithuizermeden
Route: Hoofdstraat 182


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HaRa Anja Stoppels HaRa Anja Stoppels 346 meter Consulente bij Ha-Ra.
Recensies
Vriendelijke mensen, goede service!
Kantoor Vreugdenhil zit in het voormalig pand van de Rabobank, waar ooit eens medewerksters werkten die dachten dat ze een vaste baan hadden, niets bleek ook in dat geval minder waar. Nu zit dus Vreugdenhil erin.
Bijzonder klantvriendelijk administratiekantoor. Heel toegankelijk en behulpzaam en oprechte interesse. Benaderbaar en uitstekende service!
Aan te raden! Altijd goed advies en vriendelijkheid in overvloed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid