facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kantoor Princen

Kantoor Princen

Info

Princen Ontwerp & BouwProcesBegeleiding is gevestigd in Ravenstein, met een team van 5 medewerkers, wordt er dagelijks gewerkt aan uiteenlopende projecten.

Geschiedenis

Princen Ontwerp & BouwProcesBegeleiding is gevestigd in Ravenstein en met een team van 5 medewerkers, wordt er dagelijks gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten. Daarbij opereert het bureau op het grensvlak van architectuur en landschap, in complexe stedelijke en landelijke situaties, met een scherp bewustzijn van de tijd en vanuit een sterke betrokkenheid bij de mens in zijn ruimte.

Onze opdrachtportefeuille omvat onder meer:

Particuliere woningbouw
Seriematige woningbouw
Stedenbouwkundige advisering en landschapsinrichting
Openbare gebouwen
Kantoorgebouwen
Bedrijfsgebouwen
Industriële gebouwen
Hergebruik restauratie (monumenten) en transformatie van gebouwen
Verbouwingen
Onze aanpak is doelgericht. Wat wij ontwerpen willen wij ook bouwen. Snel en slagvaardig zoeken we naar de juiste mogelijkheden op de juiste plek.Wij maken aansprekende, functionele gebouwen met de zekerheid van een degelijk financiële onderbouwing en een solide technische uitwerking.

Kantoor Princen Ontwerp & BouwProcesBegeleiding levert een persoonlijk en op maat gemaakt ontwerp dat aansluit bij uw wensen.

Adres: De Hammen 40, 5371MK Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486 - 412829
Stad: Ravenstein
Route: De Hammen 40
Postcode: 5371MK



op zoek naar gerelateerd: De Hammen 40 Ravenstein
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kantoor Princen.

Ravenstein architect

openingstijden, locatie, vervoer. De Hammen 40 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kantoor Princen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kantoor Princen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kantoor Princen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid