facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kantoor in beweging

Kantoor in beweging

Info

'Zitten is het nieuwe roken' is een bekende hedendaagse spreuk. Maak kennis met dynamisch werken; Een leuke en gezonde manier om de dag door te komen!

Geschiedenis

'Zitten is het nieuwe roken' is een bekende hedendaagse spreuk. Maak kennis met dynamisch werken; Een leuke en gezonde manier om de dag door te komen!



"De Kantoor in Beweging Experience Room in Den Bosch is een ware bron van inspiratie, ontworpen om te prikkelen en om jouw ideeën voor een ideale kantoorinrichting tot leven te brengen. Vanuit de unieke indeling tot de zorgvuldig samengestelde collecties, elk detail is zorgvuldig gekozen om jou te helpen een ruimte te creëren die weerspiegelt wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat.We nodigen je van harte uit om onze nieuwe locatie te bezoeken. Kom op afspraak langs bij onze nieuwe Experience Room op de Bruistensingel 500 kamer 2.3 in Den Bosch en ontdek hoe we jouw kantoor in beweging kunnen brengen!"
Adres: Middelweg 6b, 5253 CA Nieuwkuijk
Telefoonnummer: +31(0)73-7370335
Stad: Nieuwkuijk
Route: Middelweg 6b
Postcode: 5253 CA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Any Body by Marloes Janssen Any Body by Marloes Janssen 473 meter Vorig jaar onder begeleiding van Marloes een hoop afgevallen. Het was super fijn om b...
Recensies
Zeer goede ervaringen met Kantoor in beweging. Zakelijk al verschillende keren kantoormeubilair besteld, snelle levertijd, goede communicatie en adviezen!
Wij zijn onlangs verhuisd naar ons nieuwe pand. Het was erg fijn dat we vóór aanschaf een aantal verschillende stoelen konden testen. Voordat we hier aan de slag gingen, hebben we heldere uitleg gekregen over de toepassingen en het instellen van de swoppers en de deskbikes. Het contact met de medewerkers van Kantoor in Beweging was persoonlijk en zeer vriendelijk. Alle collega’s maken afwisselend gebruik van de swoppers en deskbikes, die verdeeld zijn over onze twee verdiepingen en een aantal kamers. De service is top!
Wij zijn uitstekend geholpen bij de inrichting van onze thuiswerkplekken. Kantoor in Beweging luistert goed naar de wensen van de klant, geeft je de gelegenheid kantoormeubilair uit te proberen en denkt mee in oplossingen.
Geweldige kwaliteit en fantastische service! Wij hebben diverse producten van Kantoor in beweging en we zijn er ontzettend blij mee. Naast hele mooie en kwalitatieve producten, heeft Kantoor in beweging ook geweldige klantenservice. Het zijn vriendelijke en vakkundige mensen die er alles aan doen om je goed te helpen. Ze geven uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden en denken echt met je mee. Kortom: een topbedrijf. Ik kan Kantoor in beweging van harte aanbevelen!!
Goede service! We hebben diverse producten van Kantoor in Beweging die zorgdragen voor een actieve werkplek. Bij een bezoek aan de showroom werden alle mogelijkheden getoond met als resultaat een actieve werkplek op maat. Tijdens de aflevering werden de spullen vakkundig en netjes in elkaar gezet.
Het begint en staat allereerst met de service: in 1 woord ‘fantastisch’ door Boris & Niels, ook de aftersales!! Vervolgens staat mijn thuiswerktafel als een huis; mooie kwaliteit, een tot in de puntjes geleverd zelf - niet moeilijk - montage pakket. Ben heel blij met mijn 80 x 80 cm zit/stafel voor thuiswerken, die ik dankzij die maat - door de binnendeuren past - en de bijgeleverde wieltjes nu op elke plek in mijn appartement in gebruik kan nemen en na het werk ook weer uit zicht kan rollen. Absolute aanrader!! Nogmaals dank Boris & Niels!
We zijn al enige tijd klant bij Kantoor In Beweging. De prijs, kwaliteit en service zijn uitmuntend. We willen jullie bij deze nogmaals bedanken voor de inzet en kijken er naar uit om nog vele jaren te mogen samenwerken. Jullie zijn het bewijs dat het wel goed kan en dit steeds aan de juiste prijs.
De mensen van Kantoor in Beweging denken met je mee. Het gaat niet om de meest kostbare oplossing maar om een oplossing waar je wat aan hebt. Deskundig en betrokken!
We werken al heel lang samen met kantoor in beweging! ze zijn altijd zeer correct, goed prijzen , heel vriendelijk en voorzien ook steeds een snelle leveringen.
Top service en hele fijne producten! Snelle service en alles thuis geïnstalleerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid