facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kantoor Dreef

Kantoor Dreef

Info

Advocatuur & Bemiddeling

Geschiedenis

Kantoor Dreef is een advocatenkantoor dat zich naast de traditionele advocatuur gaat toeleggen op bemiddeling.
Kantoor Dreef speelt in op de behoefte van de MKB ondernemer om juridische vraagstukken waar hij of zij dagelijks mee in aanraking komt op een laagdrempelige wijze voor te leggen aan ‘de huisadvocaat.”
het kantoor speelt in op de vraag naar betaalbare-, transparante- en vooral pro-actieve service.
Service wordt geboden op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht bedrijfsruimte, ondernemingsrecht en contractenrecht.
Daarnaast gaat kantoor Dreef zich richten op het oplossen van juridische conflicten door middel van bemiddeling of, naar keuze van partijen, mediation.
De mediator blijft bewust inhoudelijk op afstand ("lijdelijk") en laat daarmee de conflictpartijen hun geschil zèlf oplossen. Terwijl de bemiddelaar actief en op inhoudsniveau bij de partijen onderzoekt waar de belangen liggen, waar ze botsen en waar de pijn zit, om vervolgens zelf met een inhoudelijk oplossingsvoorstel te komen waartegen partijen ja of nee kunnen zeggen.



"Kantoor Dreef, advocatuur & bemiddeling is een een modern en enthousiast advocatenkantoor in Apeldoorn. Naast de traditionele advocatuur legt het kantoor zich toe op het oplossen van juridische conflicten door middel van mediation of bemiddeling.Het kantoor richt zich met name op het MKB en de behoefte van de MKB ondernemer om juridische vraagstukken praktisch en snel op te lossen voor een redelijke prijs. De wijze van werken van Kantoor Dreef kan kort worden omschreven als: klantgericht, persoonlijk, redelijke tarieven, daadkrachtig en praktisch.Kantoor Dreef or legt zich toe op een aantal vakgebieden:arbeidsrechthuurrecht bedrijfsruimtecontractenrecht verbintenissenrechtondernemingsrechtmediation/bemiddeling"
Adres: Deventerstraat 474, 7325 XW Apeldoorn
Telefoonnummer: 0553030000
Stad: Apeldoorn
Route: Deventerstraat 474
Postcode: 7325 XW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Recensies
Super service en betaalbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid