facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kantlijn

Kantlijn

Info

De Kantlijn is een gratis huis-aan-huis magazine, waarin de regio ‘aan het woord’ komt. Van, voor en door lokaal betrokkenen.

Geschiedenis

Van - voor - door Alblasserdam

Wie zijn wij? Wij zijn ‘de Kantlijn’, een gratis huis aan huis magazine waarin we ‘Alblasserdam aan het Woord’ laten. Inwoners die iets bijzonders te vertellen hebben verschijnen met een interview of hun eigen verhaal in ons blad. We laten lokale ondernemers graag vertellen over hun werkzaamheden en onderneming. Een magazine van en door Alblasserdammers op een prettig leesbare manier gepresenteerd.

Wij tonen onze lokale betrokkenheid door samen te werken met lokale ondernemers. En binnen de Alblasserdamse samenleving door stichtingen en verenigingen de ruimte te geven om informatie te delen en activiteiten te plaatsen. Maatschappelijke betrokkenheid, vooral binnen de plaats waar je woont, werkt en onderneemt vinden wij uitermate belangrijk. Wij zetten ons daarom graag in voor initiatieven die zich lokaal ontplooien en leggen graag verbindingen om een ander verder te helpen.

Voor de Kantlijn werken lokaal betrokken grafische vormgevers, fotografen, schrijvers, en tekstcorrectoren. Verspreiding is in eigen beheer in samenwerking met een lokale partij.

De Kantlijn is een onderdeel van Offsetdrukkerij Haveka BV en staat garant voor een hoge attentiewaarde.

Adres: Van Hennaertweg 23, 2952CA Alblasserdam
Telefoonnummer: 078 888 04 42
Stad: Alblasserdam
Route: Van Hennaertweg 23
Postcode: 2952CA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Helemaal de bom Helemaal de bom 2 km Bas is een topper en legt alles super goed uit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid