facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kanocentrum Haastrecht

Kanocentrum Haastrecht

Info

Wij verhuren kano's, kajakken, trapkano's en fietsen op en om 'De Vlist'.
Eén van de mooiste veenweide riviertjes van Nederland.

Adres: Hoogstraat 10, 2851 BG Haastrecht
Telefoonnummer: 0182502245
Stad: Haastrecht
Route: Hoogstraat 10
Postcode: 2851 BG



op zoek naar gerelateerd: Fietsverhuur Haastrecht, Suppen Haastrecht, Varen op de Vlist, Kanovaren Vlist, Kano huren Zuid-Holland, Bootje huren Vlist, Trapkano huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Streefland Camping Streefland 2 km Achteraan mooie toer plaatsen, vaste plaatsen zeer rommelig. Sanitair was beetje vern...
Camping Streefland Camping Streefland 2 km Achteraan mooie toer plaatsen, vaste plaatsen zeer rommelig. Sanitair was beetje vern...
Recensies
Mooie uitvalsbasis voor een tocht over het riviertje de Vlist. Fijne kano, goeie uitleg, prachtige routes, super schoon.
Ze hebben veel verschillende spullen te huur hier en ze liggen op een perfecte plek. Lekker aan het water dus je kan meteen je kanoe of kajak instappen en op de vlist gaan varen. Het is een erg mooi gebied. Veel groen en erg rustgevend. Je vaart ook langs een molen wat erg leuk is om van zo dichtbij te zien. Toen wij aan het varen waren, waren er erg veel waterlelies. Het was prachtig. Het personeel was ook erg vriendelijk.
Als eerst hebben we met z'n vieren gesupt. Super leuk! Mooie route. Daarna nog even een drankje bij het barretje gedronken. Toen we weg wilden had m'n fiets wat mankementen. Door een hele aardige meneer weer op gang geholpen. Absoluut 5 sterren: aanrader!
Hele goede service van medewerkers, ze zijn erg klantvriendelijk. Schone kano's en verhuurplek. Leuke tocht gemaakt. Bij zwemweer zijn er kinderen die graag bommetjes maken om je nat te maken door van een brug te springen! Er zijn toiletten en klein barretje om wat te bestellen.
Goede kayaks, zowel 1 als 2 persoons voor een heel schappelijk tarief. Heel vriendelijke eigenaar. Prachtige kanoroute richting Schoonhoven.
Schitterende plek om te kanoën op de Vlist. Nadeel is het contant betalen. Niet echt van deze tijd meer. Was wel duidelijk vooraf aangegeven.
Erg mooi varen op de Vlist. Vandaag een top dag gehad. Mooie kano's en mooi vertrek punt. Goede parkeer gelegenheid dichtbij. Een aanrader!
Super mooie fijne kano, nette uitleg met plattegrond en mooie omgeving top geregeld!
Mooi stekkie. Goede uitleg over de route. Prettige kano's, met lekkere stoeltjes.
Vriendelijk personeel. Een aanrader voor het huren van een kano om op de Vlist te varen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid